• Doğum
  • yaşadığınız şehirde doğum ücretleri nasıl ?

Esrtl doğum paketi mevcut mu? Acımadan sanırım bahsettiğiniz hastane. Ben de oralıyım ama ankarada yaşıyorum. Ankara İstanbul İzmir dışında en pahalı fiyatlar eskişehirde gibi geldi de doğum paketi var mı diye merak ettim

Kütahya muayene 125 TL doğum sigorta varsa normal 3250 TL sezaryen 3500 TL
    Sigorta yoksa 5750 TL normal 6250 TL sezaryen
    Ama önümüzdeki ay fiyatlar değişecekmiş bakalım ne olacak benim doğum martın ilk haftasına denk geliyor 👍

Osmaniye > Muayene 140 Nts 40 sezeryan doğum 2500 normal doğum 3000

Salamlar. Bakıda yaşayıram burda doğum qiymətləri çox yüksəkdi özəl klinikalarda 800-1000 arası dövlət xəstəxanalarında 500-600 arası dəyişir

emineisk28 Konya muayene 280 sadece doğum 9000 demişlerdi. Paket yokmuş. Normal mi sezaryen mi bilmiyorum. Ben 9000 duyunca özel sağlık sigortası yaptırdım. Doğum +muayene 5300 TL . (2021 de yaptırmıştım.) şuan yeni yaptıran arkadaşım 6500 e yaptırmış. Sadece tahlillere para alıyorlar 3 ay oldu tahlillere şuana kadar 1000 TL ödedim. (Kan uyuşmazlık iğnesi , kan tahlili , ikili test vs. )

Usnac1995 çok şükür durumum iyi devlette sıra bulamayinca özelde de muayene oluyorum herhangi bir problem olmazsa elbette ki devlette normal doğum yapmak istiyorum özel hastanenin sadece ve sadece adı var iyi olanlarda elbette vardır bişi diyemem ama devletten şaşmam istediğin taktirde tek kişilik odada kalıyorsun ücretini ödeyerek

istanbul adatıp hastanesi
            muayene 200₺
            normal doğum 6000₺
            sezaryen 6500₺
            ikiz sezaryen 8000₺
            isteğe bağlı sezaryen 9000₺

tun ben bower hastanesine gidiyorum ceren Doğanay a çok güzel ilgileniyor ultrasonda uzun uzun inceliyor 150 gibi bir şeydi ücreti sanırım şimdi unuttum