Buket3838 Kayseride erciyes kartal hastanesinde doğum ücretleri ne kadar bilginiz var mı
yaşadığınız şehirde doğum ücretleri nasıl ?
emineisk28 Hastane ve doktor tercihi olarak değişiyor.Kocaeli medicalde gittiğim doktor muayene ücreti 415₺ doğum ise 6.818₺
- Düzenlendi
emineisk28 Muayene 250₺ Normal 4.500₺ Sezeryan 5.500₺ Gaziantep Liv Hospital’da
emineisk28 İstanbul Doğan hastanesi, 6000 normal doğum, 9000 sezaryen
Gaziantep te akademi hastanesi muayene 145 TL normal 3100 sezeryan 3500 epidural doğum 4000 tl
emineisk28 Adana muayne 350 doğum 7.750
emineisk28 muayene 180 doğum 4000
Usnac1995 tabiki o yönü de var özel de doğum istiyorum dersin özelde gece aniden doğumun başladı yine muayene olduğun doktoru doğum ücreti hariç ekstra bir ücret vererek hastaneye getiriyorsun bence bu kadarı fazla israfa kaçıyor evet farklı bir dönemdeyiz bende ilk defa anne olucam 23 yaşındayım ama geçmişe de dönüp bir bakiyorum çok şükür evde doğan bir çocuk olarak hiçbir şeye fazla önem vermeden devam ediyorum tabiki herkesin düşüncesine de saygılıyım rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin en önemlisi bu aslında
Tugcesevimli Gölcük medar 5 bin ₺
emineisk28 İstanbul avrupa yakasında bahçelievlerde doğum yaptım ocak ayında 10 milyara ama duyduğum kadarıyla 15 olmuş şuanda ben eski hastasıyım diye indirimli fiyatıyla doğum yapmıştım yılbaşında zam geldi yani 😔
emineisk28 Antalya’da 215 TL muayene ücreti normal doğum veya sezeryan farketmiyor 4750 TL+ kişi başı 150 TL hem refakatçi hem doğum yapana covid testi. Nst 90 TL diye hatırlıyorum. 31. Haftaya kadar gittim ondan sonra Üniversite hastanesine gitmeye başladım gayet ilgililer.
bebislerimi_buyutuyorum antalyada yasiyorum bende memnun kaldiginiz yer neresi devlette bilgi verebilir misiniz
Zehratay izmit Medar için demistim
Smyye1B olabilir evet indiriminizden kaynaklıdır benimde var cihanda indirimli halini sormak aklıma gelmedi vallaha fiyatlar o kdr uçuk ki 😄😄😄
hukukcuanne_06 ne zaman görüştünüz bende oraya gidiyorum ama henüz doğum parasını sormadım bu gidişimde soracağım böyle ise çok fazla ya 🤦🤦🤦 elif terzi ye gidiyorum ben muayne de 205 TL