yaşadığınız şehirde doğum ücretleri nasıl ?
Tugcesevimli
Oda süsleme ve fotoğraf dahil dediler bana uygun geldi 😇 burada gördüğüm 10binler 15 binlerden sonra 😅
emineisk28 İstanbul’da yaşıyorum. Çamlıca Medipol Hastanesi normal doğum 3500, zorunlu sezaryen 4500, isteğe bağlı sezaryen 8000, mesai dışı doktor çağırma ücreti + 2000. Ek olarak epidural ve spinal için ek ücretler alınıyormuş ancak o ücretlerin miktarını hatırlamıyorum
emineisk28 Elazığ Medical park muayene 285 normal sezaryen farketmiyor 3750
DilaraArslan07 hadi yaa ben Kepez devlet hastanesinde bir doktora gidiyorum Fatma Özlem kılıç şuan için bir sorunum olmadi ilerki zamanda da olmaz inşallah çünkü doğumuda orda yapmayı düşünüyorum 🙁 siz hangi hastanede o şekilde konuşmalara maruz kaldınız acaba yanlışlıkla gitmeyelim 🙄🙄
emineisk28 doğum ucretim kocaelindeyim 4000 TL sezeryan
emineisk28 İzmit özel hastane muayene 415, doğum paketi 7300 flnmis daha sormadım 😳
Busra91_F_Y_C hangi hastane
emineisk28 ben Gaziantepten oturuyorum canım cumartesi soracam sormayada korkuyorum valla 6 binden aşşağıya yok
Rbshfnr medicana
6154mom Gaziantep hangi doktor canım
bebislerimi_buyutuyorum hangi hastane ve doktor?
derinnguney bende balıkesirde dogum yapıcam hangi hastane acaba 2 sene önce sevgi hastanesi 4200 dü
emineisk28 Kahramanmaraş muayene 150 ₺ normal 1000 ₺ sezaryen 3000 ₺
Minikyavrumtirtil evet doktorumun özel kliniği var ama doğumu sevgide yaptırıyor.