Bsrkcbs07 eşimle konuşayım da bizde oraya gidelim giriş ücreti de uygunmuş teşekkürler 🌸
yaşadığınız şehirde doğum ücretleri nasıl ?
slyyl8768- hangi doktor
Bahar_mehmet ben ilk kasık ağrısı yaşadığımda Zeki mil e gittim bebek planladığımı söyledim , beni ultrasona aldı birşey yok bebek falan yok dedi ağır antibiyotik ilaçlar falan verdi regl olunca 2. Gün gel dedi . Meğer hamileymişim boşuna kullandım o ilaçları ve o kadar ağrı çektim. Kısaca kan bile almadan öyle söyleyen bir doktora güvenip tekrar gitmek istemedim.
Betl1607 meydan Hastanesi Ali sancak doktor . Çok ilgili bir doktor gidince kafam çok rahat dönüyorum eve herşeyi söylüyor soru sormana gerek kalmıyor
bebislerimi_buyutuyorum rica ederim canım
emineisk28 6000₺ her ikiside 🙈
pusatmom35 anladım teşekkür ederim
tugcekara Ertan adalı , fakat doğum ücretibi sanırım yanlış yazdım. Kontrol edeceğim hastaneye gidip.
Bı İzmir mi bu kadar pahalı yaa Türkiye’de İstanbul bile ucuz İzmir Tınaztepe hastanesi muayene 215 doğum 8000 kan 100 ayrıntılı ultrason 750
Umut7667 memnun oldum ☺️ Ben izmirliyim eşimin işi için buradayız
emineisk28 İstanbul Silivri normal ve zorunlu sezeryan 4.600 isteğe bağlı sezeryan 6bin
MrwGngrn haklısın devlet hastanesinde öyle iyi muamele çok yok ama en azından ücretsiz bu devirde şuan para çok önemli oldu herşey çok pahalı çünkü bende 2 gün önce doktora gittim doktor devlet hastanesi yine çok met ettiler doktoru dediki kalp atışlarını dinletmim buna bağlı durabilir dedi daha önceki doğumumda da dinlettirmediler ekranda gösteriyorlar bak mesela çok iyi birşey çok öyle şeylere girmeyin derim ☺️
AysenurB35 merhaba Calibe hanıma gidiyorum çok memnunum çok tatlı bir doktor benim doğum korkumu bile geçirdi 🥰
MrwGngrn Ertan bey daha pahalı canım tüp bebek uzmanı aynı zamanda hem muayene ücreti hem de doğum olarak baya fiyat farkı var arada evet alattin bey cumartesi de çalışıyor hatta bazı haftalar pazar bile çalıştığı oluyor. Birde akşam 7-8 e kadar çalışıyor
Tugceakkrl megapark hastanesi semih yancara gidiyorum normal doğum 4 bin dediler
emineisk28 Ankara da muayene 500 ₺ doğum paketi 13.500 ₺ ama doktorum bilinen ve harika bi doktor 😍
Merv_cnl hangi doktor canım