Dilek6129

• 27 Eyl 2022
  • 24 Şub 2022 tarihinde katıldı
  • 0 Takip ediliyor0 Takipçiler
  • Bebek kilosu 😞 tartışmasında

angela4
    Evet idrarınızı yaparkende gelebilir iki şekilde oluyor sümüksü bir yapısı var yeşille sarı karışık yada koyu renkte hafif kanlı gelir ama o baya katıdır normal akıntıyla karıştırmayın değişik bir sıvı ☺️

• Bebek kilosu 😞 tartışmasında

angela4
      Bir sağlıkçı olarak seni rahatlatim bende o halde şimdi öyle bebekler gördükki erken doğan gram olan küveze giren sizin bebeğinizin kilosu gayet iyi kilolu bebek doğurmak sandığınızdan çok da iyi birşey değil bebeğinizin zekasında birşey yoksa testlerinde problem çıkmadıysa kg hiç takılmayın ele avuca gelir merak etmeyin önemli olan doğduktan sonrası güzel beslenip her ay düzenli kg alması kilolu doğan bebeklerin etten burun kapalı oluyor emzirirken sıkıntı kustuğunda sıkıntı sürekli boğulma tehlikesi var kız kardeşim 4 kg doğurdu inanın 3 ay çektik burnu etten minicik sürekli elimizde cihaz nefes açmak için gezdik ondan kg çok takılmayın 🙏🏻☺️😘

• sevgiazik1
        Son 5 gün kaldı doğuma oğlumun adı burda okudum kimsede yok KADİR HAN olcak inşallah 🙏🏻😘☺️🍒🧿

• Burculala
        İlk 4 ay mide bulantısı çektim kus Allah kus ölcem sandım bebekte kilo almicak diye ağlıyordum sonra iştahım açıldı bir yemek yemeğe başladım bir Trabzonlu olarak çiçil peyniri yedim süt yumurta ve kuruyemiş şuan bebeğim 2 hafta önden gidiyor diye doktor bizi rejime aldı 😂 37 haftalığız zaten sezeryan 1 hafta sonra doğumum var 3.800 bende aman aman kg olmadı şişim sadece mesela 12 kg aldım hamileliğimde ha birde muz ye ☺️❤️

• Acil doktor önerisi !!! tartışmasında
      • momofprincess1221
        Oğlum olucak 35 haftalık olduk bugün
        İsmi Kadir Han olucak eski isimleri daha çok seviyorum ve Han ismi çok az kişide var Kadir ismiyle birleşince çok karizma oldu ☺️😂🌹❤️🧸

• Ne yesem 😢 kusuyorum tartışmasında

edaumut ÜZülme ben 4 ay paso kustum sonra geçti şimdiden ağzım durmuyor 15 kg aldık bebeyle vücudun bebeği yabancı bir madde cisim gibi gördüğü için tepki veriyor bak hatta şuan 35 haftalığım 2 hafta önden gidiyor bebeğim istediğin kadar kus tabiki günde 5 e kadar olan normal sayılıyor ama fazlası hastanede serum yersin susuz kaldığın için pirillam 10 mg kullandım kaç kutu içtim mide bulantısı hapı hatta nerdeyse zofer 8mg içicektim ben sağlıkçıyım ama doktorumsuz bişi yapmadan içtim inan klozetle artık akraba olmuştum ondan sakın üzülme geçicek 🙏🏻

• benguuusk bende fotoğraf paylaşmak istiyorum ama yapamadım yardımcı olur musunuz ☺️

• Cansusu o uygulamadaki yazıyı bende okudum 1 hafta sonrada diyorki artık bebeğiniz haftada 500 gram alır diyor hani ya ben yanlış okudum dedim yada yanlış anladım dedim 😂

• Doğum sonrası kilo tartışmasında

angela4
          Şuan bende 32+ 3 üm 61 le hamile kaldım 75 kiloyum şuan 80 le final yaparsam ne ala 😂 kilo almayada bir müsaitim ki sorma bebeğim sağlıkla gelsin sonra veriri üzülme 🌹

• Esrakky Lenslerde markanın çok büyük bir önemi yoktur doktorun yazmış olduğu çapa göre hareket ederiz 8.4 8.6 8.7 8.8 9.0 çaplar bu şekilde yazılır ona göre hareket ederiz çünkü içerik aynıdır lenslerde mesela airoptix niğhday diye bir marka var en iyisi uv korumalı bir ürün ve en ince lenstir ona görede pahalıdır ama uygun fiyatlı acuve oasys var en uygun fiyatlı ürün ama memnuniyeti çok fazla çokta kaliteli

• Nazendehanim
            Dediğim gibi genel anestezide çıkartmanızı öneririz birşey olcağından değil ama anestezi aldığınızda bilinç kapalı oluyor ve müdahale edemiyorsunuz gözünüze uyandığınızda göz kapak üstüne gitmesin diye önerilmiyor

• Esrakky
              Hemen aydınlatim sizi ben optisyenim gözlükçü dükkanım var aynı zaman da lens uzmanıyım ameliyatta belden uyuşturma yapılcaksa çıkarmanıza gerek yok ama komple bayılma olucaksa kullandığınız lens markasına göre çıkarmanızı öneririm normalde kalsa birşey olmaz göz arkasında gidicek yer yoktur bayıldığınızda bilinç kısa süre gittiği için gözde unutup uyandığınızda biraz kuruluk yapabilir buda hastane gibi bir ortamda mikrop kapmanıza sebep olur ama dediğim gibi kalsada zararı olmaz ❤️😘🧸

• bulutileannesi
                Kısçe ben Arnavutköyde esnafım gözlükçü dükkanım var benim arnavutköye yakın bir hastane bende hamileyim bu arada dükkana gelen müşterilerimden bende çok bilgi aldım o hastaneyle ilgili hamile olan bayanlara sordum kimse olumsuz birşey demedi herkez çok iyi bir hastane olduğunu çok memnun kaldıklarını söylüyorlardı o hastane için siz hangi hastaneye gidiyorsunuz derseniz ben riskli gebelik durumundayım hamile kalmadan önce başka bir rahtsızlığımdan ameliyat oldum sol bacağımdaki damarlarda tıkanıklık vardı ve 6 ya yakın damarım alındı değişti falan venöz yetmezliği hastalığımın adı ve 2 sene çocuk olmaması lazımdı ama oldu Siyamiersekti kalp ve damar cerrahı olan doktorum bana Gültepede avicenna hastanesini önerdi orda Cem Ardınç diye bir doktor var ben ona gidiyorum mükemmel bir doktor riskli gebeliklerle ilgili aşırı bilgili ve ilgili ondan oraya gidiyorum şimdilik iyi gidiyor herşey ama çam sakurayı sürekli tavsiye ediyorlar güzelmiş hastane biraz uzun oldu kusura bakma 🙏🏻☺️

• Gözlük tartışmasında

cansuuuu1
                  Merhaba ben optisyenim yani gözlükçüyüm 15 senedir bu işin içindeyim böyle bir durum söz konusu bile değildir anne karnında ki bebeğin gelişimini asla etkilemicek bir durumdur aksine sizi etkiler takmazsanız bulanık görürsünüz ve göz kaslarınızı yorduğunuz için numaranız artış gösterebilir ama bebekle alakalı bir durum değildir birde önemli bir not düşim siz gözlük kullanıyorsanız bebeğiniz doğduktan 1 yıl sonra mutlaka doktora götürün kontrol ettirin anne de babada gözlük varsa çocuklarındada olma ihtimali kaçınılmaz oluyor ☺️