eesraa23 emineisk28 €180 euro dogum.. butun ultrason testler hepsi bedava hollanda’da istedigin kadar git.. bi doguma €180 oduyorsun..😇 turkiyedekilerine allah yardim etsin yazin dusuk yapmadan hamileydim herseyee baya para odedik sorun degildi ama yasiyanlari dusundum☹️ Hemen kurtaj yapalim dedi doktor malum oda para😁! Hollandaya geldim doktorom asla kurtaj demedi ilac verio sanci verip dusurduu..👍
Melek3447 Mrv135 çok uzak bana fiyatlar çok yüksek şehir hastanesi düşünüyorum başakşehir çam ve sakura çok iyi odaları tek kişilik ve temiz bakalım Allah nereyi kısmet ederse çünkü çalişiyorum bi avrupa yakasındayım bi anadolu yakasında nereye denk gelirsek arık anadolu yakası olursa ataşehir özel avicenna da düşünüyorum
-ir3m İzmir özel mavi deniz tıp merkezine gidiyorum yılbaşından önce muayene ücreti 90 tlydi şuan 125 ödüyorum doktorumdan çok memnunum detaylı ultrasona 350 tl verdim doğum ücretini daha öğrenmedim ama bir çok hastaneden daha uygun olacağını düşünüyorum
tugcekara derinnguney ben Mehmet Keçecioğlu na gidiyordum çok memnundum sonra geçici görevlendirmeye gitmiş dediler üzüldüm daha sonra eşine gittim Tuğban hanıma detaylı ultrason çekimimi gösterecektim o da geçici göreve gitti dediler pazartesi tekrar arayacağım inşaallah çok kısa gitmiştir. Nasip olursa Atatürk şehir hastanesinde düşünüyorum. Siz kime gidiyorsunuz ve doğum nerde nasipse?
minigimankara6- emineisk28 Ankara Lokman hekim sincan hastanesi doğum paketi anlaştık 2021 de 6000 tl doğum şekli her iki şekil oda fotoğrafcı doktor muanesi diyetisyen kardiyoloji bi kaç şey daha var. Paket yaptırmıştık iiyikide yaptırmışısız muane pahalı herşey pahalı marta 4 detaylı ultrason var heryerde dünya para biz ücret ödemiyoruz.
Tugceakkrl Gizem_zk Gizem_zk Gizem_zk Semih hocayı da duymuştum. Normal doğum için Kahramanmaraş şartlarında biraz fazla söylemişler sanki size . Ben hala kararsızım doğum şeklinde 😕 Hayırlısı olsun hepimiz hakkında.
Gizem_zk Tugceakkrl banada fazla geldiği için sormak istedim size doğum şeklinde bende çok kararsızım Amin hepimiz için hayırlısı olsun
Yagmur-2953 Merhabalar İstanbul küçükyalı delta hospital muayene 150 ₺ idi zamlardan sonra 190₺ oldu doğum ücretini henüz sormadım