İzmir medicalparkta 14 bin normal doğum.
yaşadığınız şehirde doğum ücretleri nasıl ?
İzmir benimde muayene 215 doğum 5500 +epidural 500 sanırım
emineisk28 muayene 170 doğum 4100 normal sezeryan aynı fiyat
aslii_15 merhaba dogum ücreti ne kadar altınkoza da bende başkent hastanesine gidiyorum
Merhaba Maltepe medikal park hastanesi güncel fiyatlarını bilen varmı
heyecanlianneeee merhaba inegolde ki hangi hastahane acaba
Mardin’de doğum yapacak var mı
Minnosbaby geç oldu kusura bakmayın Yurdanur Açılmış çok iyi bir doktordur tavsiye ederim
Burcusenkoc O şekilde yapacağım canım. Herkes alattine gidiyor. Ertan mı daha iyi yoksa alaattin mi bilemedim. Bir şey daha soracağım ben çalıştığım için sadece ctesi günleri randevu ayarlamak istiyorum. Böyle bir şey yapıyor mu Alaattin?
Bsrkcbs07 eşimle konuşayım da bizde oraya gidelim giriş ücreti de uygunmuş teşekkürler 🌸
slyyl8768- hangi doktor
Bahar_mehmet ben ilk kasık ağrısı yaşadığımda Zeki mil e gittim bebek planladığımı söyledim , beni ultrasona aldı birşey yok bebek falan yok dedi ağır antibiyotik ilaçlar falan verdi regl olunca 2. Gün gel dedi . Meğer hamileymişim boşuna kullandım o ilaçları ve o kadar ağrı çektim. Kısaca kan bile almadan öyle söyleyen bir doktora güvenip tekrar gitmek istemedim.
Betl1607 meydan Hastanesi Ali sancak doktor . Çok ilgili bir doktor gidince kafam çok rahat dönüyorum eve herşeyi söylüyor soru sormana gerek kalmıyor
bebislerimi_buyutuyorum rica ederim canım
emineisk28 6000₺ her ikiside 🙈
pusatmom35 anladım teşekkür ederim
tugcekara Ertan adalı , fakat doğum ücretibi sanırım yanlış yazdım. Kontrol edeceğim hastaneye gidip.