• Doğum
  • yaşadığınız şehirde doğum ücretleri nasıl ?

Aselimm23 anladım çok geçmiş olsun, ilk doğumunuz normal mi olmuştu? Doğum esnasında da zorlama kaynaklı çıkabiliyormuş, ben de normal istiyorum inşallah sıkıntı yaşamam 🙏

Ankara dogum paketi almıştık 8000 odedik sadece muayenede devlet katki payi 15 tl giris ucreti oduyorduk

Nilesea çok teşekkür ederim, bebek yukardaydı ve çatım müsait değildi o yüzden zorunlu sezaryen oldu 7aylık gebeyken şişmeye başladı, İnşALLAH ALLAH gönlünüze göre versin

İzmir medicalparkta 14 bin normal doğum.

İzmir benimde muayene 215 doğum 5500 +epidural 500 sanırım

Blgn02 yoo neden şaka olaun arayıp fiyat bilgisi alabiirsiniz zaten artık her yer bu fiyatlar üzerinde. Ulaşılabilir bir bilgi sonuçta Neden buraya yanlış bilgi yazayım acaba???

Merv_cnl doğru canım ne yazık ki ücretler çok yüksek artık. Ben özel sağlık sigortam olduğu için muaneye çok fazla para vermiyordum.

Merhaba Maltepe medikal park hastanesi güncel fiyatlarını bilen varmı

Burcusenkoc O şekilde yapacağım canım. Herkes alattine gidiyor. Ertan mı daha iyi yoksa alaattin mi bilemedim. Bir şey daha soracağım ben çalıştığım için sadece ctesi günleri randevu ayarlamak istiyorum. Böyle bir şey yapıyor mu Alaattin?