fatoskarakus Bahar_mehmet ben ilk kasık ağrısı yaşadığımda Zeki mil e gittim bebek planladığımı söyledim , beni ultrasona aldı birşey yok bebek falan yok dedi ağır antibiyotik ilaçlar falan verdi regl olunca 2. Gün gel dedi . Meğer hamileymişim boşuna kullandım o ilaçları ve o kadar ağrı çektim. Kısaca kan bile almadan öyle söyleyen bir doktora güvenip tekrar gitmek istemedim.
fatoskarakus Betl1607 meydan Hastanesi Ali sancak doktor . Çok ilgili bir doktor gidince kafam çok rahat dönüyorum eve herşeyi söylüyor soru sormana gerek kalmıyor
BYH55 emineisk28 istanbul sefaköy medipol hastanesi sezeryan 4900 muayene 170 ama benim ikinci dogumum oluck 5400 asil fiyat
Gamze1997 Candyy kuzenim bilgede oguz bey’e gidiyordu sürekli doğumunuda onda yaptı çok memnun , yakın arkadaşımda oğuz beye gidiyor
Zeyno36 Blgn02 yoo neden şaka olaun arayıp fiyat bilgisi alabiirsiniz zaten artık her yer bu fiyatlar üzerinde. Ulaşılabilir bir bilgi sonuçta Neden buraya yanlış bilgi yazayım acaba???
melike28- Bursa muayene ücreti 300₺ Doğum sezeryan olacak en son 8500 duydum şimdi 10.000 olmustur kesin 🤭😕
Gamze1997 Sultanbeyliği hastanesi pelin hanıma gidiyorum muayne zamlı fiyatı 175 oldu , doğum internette yazan fiyata göre normal 1,800 , epidural normal doğum 2,600 , sezaryan 4,000 epidural sezaryan 4,500 🤦🏻♀️
Elosenol 125 muayene 45 nst sezaryen 3500 normal 3250 ydi en son güncelleme gelmedi hala demişlerdi 😁
Esra111 ggc94 lokman hekim etlik hastanesi paket olarak aldım 6. Haftadan beri gidiyorum . Ama ben zamanlardan önce almıştım şu an 10 bin civarı
Mevsim36 Almila44 evet bende Balıkesirdeyim merak ediyorum. İkinci plan orası ama fiyat bilgisi, alamıyorum
derinnguney tugcekara Ertan adalı , fakat doğum ücretibi sanırım yanlış yazdım. Kontrol edeceğim hastaneye gidip.
AysenurB35 Ceydaturan Merhaba ben de izmirdeyim Karataş hastanesinde hangi doktora gidiyorsunuz memnun musunuz :)
Ceydaturan AysenurB35 merhaba Calibe hanıma gidiyorum çok memnunum çok tatlı bir doktor benim doğum korkumu bile geçirdi 🥰
Nilesea Aselimm23 anladım çok geçmiş olsun, ilk doğumunuz normal mi olmuştu? Doğum esnasında da zorlama kaynaklı çıkabiliyormuş, ben de normal istiyorum inşallah sıkıntı yaşamam 🙏
Aselimm23 Nilesea çok teşekkür ederim, bebek yukardaydı ve çatım müsait değildi o yüzden zorunlu sezaryen oldu 7aylık gebeyken şişmeye başladı, İnşALLAH ALLAH gönlünüze göre versin
meleknur-ucar Ankara dogum paketi almıştık 8000 odedik sadece muayenede devlet katki payi 15 tl giris ucreti oduyorduk