dmrcmsy medicali duymadım ama bi arkadas dedi anadoluda 18.bin tl demisler sezaryan doguma
yaşadığınız şehirde doğum ücretleri nasıl ?
Aysegulce tek başına doğum 7500 dü biz alırken temmuzda da zam gelir paketle aynı fiyatı bulur o yüzden paketi öneririm deyince ilgilenen hanım bana da daha mantıklı geldi. Ankarada çok pahalı malesef bu ücretler :(
Tugceakkrl banada fazla geldiği için sormak istedim size doğum şeklinde bende çok kararsızım Amin hepimiz için hayırlısı olsun
meeloos-01 Tuğba sekmenli Kızılay hastanesin de
Mseymam ikinci gebelikler daha pahalı oluyor ilk gebelikte fiyat biraz düşüyor
meeloos-01
Sizde mi Konya oturuyorsunuz hangi hastaneye gidiyorsunuz
Kızlar bişey sorucam ikili testlerde özel hastaneler ekstra ücret alınıyor mu bilginiz var mı acaba ilk gebeliğim?
slyyl8768- Evet Konya’dayım. Kadın doğum a gidiyorum şimdilik. Selçuklu tıp fakültesinde profesör buldum özel muayenisi olan bir doktor ona devam edeceğiz
Yaseminguunay- Hakan çelik
Haticebykkya evet canim aliyolar kan tahlili aldiklari icin extra ücret
Vahide13 Medihaus Esenyurt İstanbul
emineisk28 Bandırmada yaşıyorum. Muayene ücreti 185. Doğum 4800 normal 5400dü galiba sezeryan da. Epirudalin fiyatını bilmiyorum 2020de 1000di şu an 2 rahat vardır.
minikmucizemmmmmmm Ümit Aydın ( mükemmel bi doktor) doktor arayanlara gözü kapalı tavsiyemdir
Eskişehir muayene 285 normal doğum 7250 sezeryan 8300
İzmir SADA HAS. Muayene 240
NST 110
Doğum 5500
İzmir ÇINARLI HAS. Muayene 190
NST ücretsiz
Doğum 4950
Merv_cnl bende Ünal beye gidiyorum çok memnunum doktorumdan 🥰
emineisk28 İstanbul sezeryan Doğum 6 bin
emineisk28 Gaziantep Ncr hastanesi normal doğum ikinci çocuk 3000 dedi bugün aradım sigortalı muayene de 215