Papatyam63 aynen öyle , insanların pek imkanı yok bu yüzden hastane ücretleri diğer illere göre daha uygun
yaşadığınız şehirde doğum ücretleri nasıl ?
Burcusenkoc ben ankaradayım ama Balıkesir’e gelmeyi düşünüyorum doğuma
Amorfati23 süsleme yapılıyor evet ama sanırım eş konusu pandemi sürecinden itibaren giremiyor. Diye biliyorum. Gene de bir sormak lazım. Eskiden giriliyordu.
Minikminik41 Hangi doktora gidiyorsunuz memnun musunuz doktorunuzdan
emineisk28 sezaryen 4750₺ normal 4500₺ ben hamileliğin ilk ayında paket yaptırmıştım ilk aydan itibaren hamilelikte yapılan bütün tetkikler ve herhangi doğum şekli dahil 5900₺ ye almıştım.çok uyguna aldım ayrıca doğumdan sonraki anne ve bebek muayeneleri 1 aylık dahil
Giresun kent hastanesinde sezeryan 5000 normali bilmiyorum. devlet ücretsiz galiba
gizzzy35 ben de mersindeyim de hangi hastane acaba????
YMGM bence kendi ağrınız varsa suni sancı tavsiye etmem yani yanlış bişey söylemek istemem ama suni sancı asla tavsiye etmiyorum ben 8 saat aldım hiç bir işe yaramadı hatta ondan dolayı fazla suni sancı verildiği için rahmimde kanama olmuş ben dayanamayınca sezeryan oldum 8 saat sonra sezeryanım da çok sıkıntılı oldu bu yüzden 1 buçuk saatte çıktım ameliyathaneden akşam çıktım sabaha kadar giydirmediler birşey yemedim çünkü riskli oldu normal doğum yapsaymışım kanamaya müdahale edilmeyeceği için birde ameliyat olmam gerekecekmiş düşünün yani hem o sıkıntıyı çektim hem sezeryan oldum ve çok zor iyileştim
Gizem_zk Sular Akademi Hastanesi Önder Ercan’ a gidiyorum
Gizem_zk siz hangi hastaneye gidiyorsunuz fiyat verdiler mi ?
sematurkoglu muhammed usta
- Düzenlendi
seydahafsa ibni sina hastanesi doktor Özcan Doğanay
Esrtl eskisehirde hangi hastane
Nilesea merhaba, ilk gebeliğim de çıktı kızım 20aylık maalesef geçmedi göbek deliğim ceviz büyüklüğünde şiş ikinci gebeliği düşündüğüm için ameliyat olmadım tekrarlama olasılığı var, daha sonra mide hizasında büyüyüp ağrı yapmaya başladım şuan tekrar gebeyim ameliyat doğumdan sonraya kaldı nasipse
emineisk28 muayene 185 doğum 9 dediler bende devlete doğurmayı tercih edip kendime doğum hediyesi robot süpürge aldırdım 1yaşında oğlum var onuda şehir hastanesinde doğurmuştum 20 haftalık gebeyim yine aynı şekilde
emineisk28 her ikisi de 3800