Burcusenkoc MrwGngrn şehir hastanesinde açıyolar canım bana da açmıştı sanırım ama testleri yaptır orda alattin de pahalı ya gekir
MrwGngrn Burcusenkoc O şekilde yapacağım canım. Herkes alattine gidiyor. Ertan mı daha iyi yoksa alaattin mi bilemedim. Bir şey daha soracağım ben çalıştığım için sadece ctesi günleri randevu ayarlamak istiyorum. Böyle bir şey yapıyor mu Alaattin?
melikemn 10 bin TL sınırsız muayene, testler ve doğum dahil. Sezaryen, normal, epidural fark etmiyo. Şehir Ankara. :)
Sara2712 emineisk28 muayene ücreti 495 tl normal doğum 6.000 sezaryen mecburi ise 7.500 tl isteğe bağlı 8.600 tl, benim normal olacak inşallah
Merv_cnl Zeyno36 evet sende Kocaeli MedicalParka gidiyorum sigortasız işlem yapacağım 425₺ muayne 8000₺ sezaryen doğum
Zeyno36 Merv_cnl doğru canım ne yazık ki ücretler çok yüksek artık. Ben özel sağlık sigortam olduğu için muaneye çok fazla para vermiyordum.
Minikminik41 Hazall_ ben emel biliciye gidiyorum gölcük medardaydı doktorum oraya geçti memnunum doktorumdan
Pinar2731 Esrahazen1 merhaba ben hataydayim akademi hastanesi henüz yeni olduğu için bir fiyat almadim
Esrahazen1 Pinar2731 mozaik hastanesine gidiyorum bende sormadım hala absürt bir fiyat çıkmaz inşallah
sevde18seker emineisk28 muayene 265 doğum 4.500 ama ben muayeneye gitmiyorum 2 ay sonra gitmeyi düşünüyorum şimdilik devlete takip ettiriyorum oda idrar yolu enfeksiyonu oldugu icin
Ceydaalya İzmir de doktorum Sümeyra Tatar özel muayenesi var Alsancak’ta doğum egepol international da olacak ikiz bebeklerimin doğum normalde olsa sezeryan da olsa 9500₺ doğum paketi