emineisk28 bursa hayat hastanesi 5.250+ covit test ucreti normal.sezaryen aynı. Muayeneler 200 .net henüz girmedim 150 falan bekliyorum
yaşadığınız şehirde doğum ücretleri nasıl ?
Avusturya’dayım burada devlet hastanelerinde ücretsiz. Hamileliktede 3 tane muayeneyi yani 8-12 hafta, 18-22 hafta ve 30-34 hafta araliklarinda yapilan muayeneleri karşılıyor. Ekstra istersen ultrason €60,-. Ikili Test € 350,-.
Buradada böyle, ek bilgi olur belki.
ben samsunda yaşıyorum muayane ye 300 veriyoruz geçen ay bu ay 400 olmuştur kesin dogum ücreti ne kadar Allah bilir artık onu da yarın ki kontrolumuzde ogrenicez
- Düzenlendi
Muayene 390 tl doğum standart oda 7500 tl vip oda 10.500 tl ( kayseri)
derinnguney cok uçuk fiyatlar ya Allah herkesin yardımcısı olsun valla
Hande1nur hangi hastane adi ne
MrwGngrn evet canım Alaatin bey ayda bir çağırıyor 200 TL şuan bir ödüyorsun bir ödemiyorsun 😊 tahlilleri de şehir hastanesin de yaptır ikiliyi felan götürüp gösterirsin ben hep öyle yaptım detaylı ultrasonu da üniversite hastanesinde Orkun bey var ona yaptırıyorlar genelde 😇 kalp atışını duydunuz mu bu arada
B_9295 hasgi hastaneye gidiyorsunuz
Beno ne kadar dediler ücreti konakta aça bende oraya gidiyorum
Tugceakkrl hangi hastaneye gidiyorsunuz
fatoskarakus hangi hastane
Sennannnamamam1 buyuk anadolu hastanesi samsun
emineisk28 Tekirdağ starmedika 4500 mesai dışında olunca +250 filiz Erdoğan
Cennetim41 muayene için ucyuz kusur dedi tam hatırlamıyorum pazartesi ogrenicem doğum falanda değişti muhtemelen
Konya muayene ücreti 300 doğum 5500
İstanbul Anadolu yakasındayım muayene 130 normal doğum 4 bin TL inşallah zam falan gelmemiştir yada gelmez
emineisk28 bedava
Burcusenkoc Detaylı ultrasonu, neden devlete yönlendiriyorlar ?