• Doğum
  • yaşadığınız şehirde doğum ücretleri nasıl ?

emineisk28 bursa hayat hastanesi 5.250+ covit test ucreti normal.sezaryen aynı. Muayeneler 200 .net henüz girmedim 150 falan bekliyorum

Avusturya’dayım burada devlet hastanelerinde ücretsiz. Hamileliktede 3 tane muayeneyi yani 8-12 hafta, 18-22 hafta ve 30-34 hafta araliklarinda yapilan muayeneleri karşılıyor. Ekstra istersen ultrason €60,-. Ikili Test € 350,-.

Buradada böyle, ek bilgi olur belki.

ben samsunda yaşıyorum muayane ye 300 veriyoruz geçen ay bu ay 400 olmuştur kesin dogum ücreti ne kadar Allah bilir artık onu da yarın ki kontrolumuzde ogrenicez

Muayene 390 tl doğum standart oda 7500 tl vip oda 10.500 tl ( kayseri)

MrwGngrn evet canım Alaatin bey ayda bir çağırıyor 200 TL şuan bir ödüyorsun bir ödemiyorsun 😊 tahlilleri de şehir hastanesin de yaptır ikiliyi felan götürüp gösterirsin ben hep öyle yaptım detaylı ultrasonu da üniversite hastanesinde Orkun bey var ona yaptırıyorlar genelde 😇 kalp atışını duydunuz mu bu arada

Beno en son Firdevs hanım 265 ₺ olduğu için ben hastane değişikliği yapmak zorunda kaldım

• Beno bunu yanıtladı.

Zehratay benim artık 35.hafta o yüzden değiştirmeyi düşünmüyorum ama sürekli zam geliyor çok saçma

Cennetim41 muayene için ucyuz kusur dedi tam hatırlamıyorum pazartesi ogrenicem doğum falanda değişti muhtemelen

İstanbul Anadolu yakasındayım muayene 130 normal doğum 4 bin TL inşallah zam falan gelmemiştir yada gelmez