• Doğum
  • yaşadığınız şehirde doğum ücretleri nasıl ?

Burcutf evet uygun Bahçelievler vital Hospital ben hamileliğim in başından beri gidiyorum çok menmunum

emineisk28 Bursa muayene 460 TL doğum 11 bin TL pahalı malesef 😌

Muayeneye 550 veriyorum, epidural sezeryan olacağım fiyat aldım. 15.500

Minikminik41 evet sıra beklerken birisi de öyle dedi bende İlk defa gitmiştim kendi kendime dedim herhalde iyi doktor Buraya gelince de hastaları hala devam ediyor diye 😂

Birisiste Şöyle anlatayim. Benm ilk cocugum da da bu doktora gidiyordum. Cok memnunum tekrardan ona gidiyorum. Ama kendi ozel muayenehanesini açmış sincan koru ile anlasmali. Şu an kardesim de ona gidecek 8500 tl olmuş yilbasindan sonra. Doktorumun adi Hüseyin Pehlivan. Eryaman da muayenehanesi.

emineisk28 sağlıkçı olduğum için indirimim var 10 bin tl ödeyeceğim 🙏🏻

Mom727373 bu istediklerini bende istiyorum fakat henüz bunları yapabilecek ne bir hastahane nede bir doktor bulabilmiş değilim bulursanız haberin edin 😅

Usnac1995 niye kötü olsun ? İlk oğlumundevlette dogum yaptım normal dogum şuan ikinci gebeliğim sayılı günüm kaldı evimin karşısında mıs gbı hastane var niye özele gidp te 1 gün için dünyayı verim o parayı benegın ve oglumun ıhtıyacı ıcın kullanırım bezlerın fıyatları ortada bu zamanda gereksız gelıyor bana ve hastanenın ayrı ucret alması doktorun kendıne ekstra ucret ıstemesı butceyı oldukca zorluyor

Zelaldua hayır bakmadı sormadı bile detaylı yaptırdın mi diye ama normal muayene diye gittim tam detaylı bakilacak haftada yani 23.haftamda bebeğimin kalbinde çok küçük 2-3 mm kadar bir delik gördü. Adam zaten muayene sirasinda bile detaylıya girmissin gibi bakiyor o yuzden hic aklimda kalmadi

Bernass Meydan Hastanesi Ali Sancak Hoca , hamileliğimin başından beri gidiyorum ve çok memnunum doktorumdan

Askiletotomsu ne alaka özel hastane sonuçta , yapılan işlemler falan herşey aynı diğer hastanelerle . Saçma düşüncelerinizi kendinize saklayın