Erzurum Buhara hastanesin de doğum ücreti hakkında bilgisi olan var mı acaba
yaşadığınız şehirde doğum ücretleri nasıl ?
bebislerimi_buyutuyorum Şelale tıp merkezine gidiyorum Ali dinçay kavaklı 105 TL muayane ücreti ve çok güzel de ilgileniyor sekreteri güler yüzlü tavsiye ederim canım 🥰 gebeliğimin ilk gününden gitmeye başladım küçük birsey ama doktor um iyi
- Düzenlendi
Bsrkcbs07 bunu bir arkadaşımız daha tavsiye etti evet gözden geçireceğim teşekkürler 😊randevu ile mi gidiyorsunuz yoksa her gittiğinizde sıra var mi
Konyalı yok mu
- Düzenlendi
emineisk28 Manisa Turgutlu da 4.300 normal de sezeryanda özel egeumut hastanesi
emineisk28 SGK’lı normal doğum 3100 TL Zorunlu sezeryan 3600 TL İsteğe bağlı sezeryan 4250 TL Muayane ücreti 180 TL İstanbul/Avicenna hastanesi esenler.
Budiss_Moms kesinlikle öyle. Gereksiz pahalı. İlgi de beklediğim gibi çıkmadı. Ama başka özel hastane olmadığı için mecbur gidiyoruz.
Zeyzeym D.kapı ozlel Dünya Doğum
Leylasiva21 D.kapı özel DünYa doğum Yasemin Çetiner’e gidiyorum ben
Ankara muayene 500 TL doğum 1000 TL sezaryan normal doğum farketmiyor.
Esrtl Ceren yıldız eren
Aselimm23 göbek fıtığı önceden mi vardı, hamilelikte mi ortaya çıktı, bende de hamilelikte çıktı 20li haftalarda, şu an 35 teyim hafif çıkık göbek deliği dışında ağrı sızı gibi bir sıkıntı yaşamadım, doktorum hamileliklerin çoğunda görülebiliyor, korkulcak bir şey yok büyük ihtimal doğumla beraber geçecektir dedi.
Usnac1995 Kocaeli Medical canım 415₺ ücretim konak hastanesi de 300₺ydi
Zeyno36 bende Ünal hocaya gidiyroum çok memnunum 🤗
Nur_fasulye hangi hastane
emineisk28 Istanbul muayene 350₺ normal doğum 12.000₺ sezeryan doğum 15.000₺
- Düzenlendi
@minikmucizemmmmmmm Burcu Çetinkaya’ya gidiyorum çok memnunum doğumu da MEDAR hastanesi ile anlaşmalı orada yapacağım inşallah
Kızlar hamilelikte alerji ilaçı kullanan varmı?