• Doğum
  • yaşadığınız şehirde doğum ücretleri nasıl ?

Erzurum Buhara hastanesin de doğum ücreti hakkında bilgisi olan var mı acaba

Bsrkcbs07 bunu bir arkadaşımız daha tavsiye etti evet gözden geçireceğim teşekkürler 😊randevu ile mi gidiyorsunuz yoksa her gittiğinizde sıra var mi

emineisk28 Manisa Turgutlu da 4.300 normal de sezeryanda özel egeumut hastanesi

emineisk28 SGK’lı normal doğum 3100 TL Zorunlu sezeryan 3600 TL İsteğe bağlı sezeryan 4250 TL Muayane ücreti 180 TL İstanbul/Avicenna hastanesi esenler.

Budiss_Moms kesinlikle öyle. Gereksiz pahalı. İlgi de beklediğim gibi çıkmadı. Ama başka özel hastane olmadığı için mecbur gidiyoruz.

Ankara muayene 500 TL doğum 1000 TL sezaryan normal doğum farketmiyor.

Aselimm23 göbek fıtığı önceden mi vardı, hamilelikte mi ortaya çıktı, bende de hamilelikte çıktı 20li haftalarda, şu an 35 teyim hafif çıkık göbek deliği dışında ağrı sızı gibi bir sıkıntı yaşamadım, doktorum hamileliklerin çoğunda görülebiliyor, korkulcak bir şey yok büyük ihtimal doğumla beraber geçecektir dedi.

bhrcnr ben de sakaryadayım, siz galiba özel muayenehanesi olan bir doktora gidiyorsunuz, adatıpta muayene 215, doğum hakkında henüz bilgi almadım yarın sorucam .

Kızlar hamilelikte alerji ilaçı kullanan varmı?

zdurum rabbim herkese sağlıklı hayırlı doğum nasip etsin inşallah canım