• Doğum
  • yaşadığınız şehirde doğum ücretleri nasıl ?

İzmir de oturuyorum muane 350 doğumu bu ay konuşucaz

İzmitte muayene ücreti 200 tl doğum 4500 sezeryan normal ikiside aynı

Gamzekrem Uğur Sözen - özel polikliniğine gidiyorum doğum da grand medical de olacak , doktorumdan çok memnunum kesinlikle tavsiye ederim

emineisk28 istanbul tup bebek merkezi muayene ucreti 750 dogumu daha konusmadik ama gecen sene 13 demisti bu seneyi dusunemiyorum 😪

Beno kaç haftalıksınız sağlıkla doğsun inşallah benimde ilk gebeliğimde hiç bir sıkımtı yaşamadım 41 haftada doğum yaptım en ufak ağrı sancı bişey yoktu ama bu en başından beri zor geçiyor

• Beno bunu yanıtladı.

Usnac1995 devlette doğum kötü değildir tabi hastaneden hastaneye değişir ama özel hastane rahatlığı varken neden devlette sırayla uğraşalım ki ? özel oda, özel ilgi, odada tek kalıyorsun, istediğin gibi rahat hareket ediyorsun.. imkanın varsa özel hastaneyi tercih etmelisiniz bence ☺️

Aselimm23 benm boynumda vardı çok riskli felç tehlikesi var dediler 25 yaşımda oldum .

minikmucizemmmmmmm özele gittim hastane hınca hınc doktorun kapısında birsürü sıra. Benim evimin ordaki araştırma kat kat iyi aslında ama dediğiniz gibi aynı doktora randevu bulmak çok zor devlette.

TL çevirirsek , 8.10 bin arası normal ve sezeryan