• Doğum
  • yaşadığınız şehirde doğum ücretleri nasıl ?

Usnac1995 devlette doğum kötü değildir tabi hastaneden hastaneye değişir ama özel hastane rahatlığı varken neden devlette sırayla uğraşalım ki ? özel oda, özel ilgi, odada tek kalıyorsun, istediğin gibi rahat hareket ediyorsun.. imkanın varsa özel hastaneyi tercih etmelisiniz bence ☺️

Aselimm23 benm boynumda vardı çok riskli felç tehlikesi var dediler 25 yaşımda oldum .

minikmucizemmmmmmm özele gittim hastane hınca hınc doktorun kapısında birsürü sıra. Benim evimin ordaki araştırma kat kat iyi aslında ama dediğiniz gibi aynı doktora randevu bulmak çok zor devlette.

TL çevirirsek , 8.10 bin arası normal ve sezeryan

emineisk28 150₺ muayene 3700₺ normal doğum, 3900₺ zorunlu sezaryen 7000₺ isteğe bağlı sezaryen / İSTANBUL

emineisk28 Aşırı pahalı 🤦🏻‍♀️ Muayene 410 veriyorum. Doktorumun olduğu hastane 14.000, şimdiye kadar öğrenebildiğim en düşük hastane de 7.200

Usnac1995 bizim burda Konak hastanesi var orda da öyle sıra üstüne şura bekleniyor doktordan çok memnundum ama hamilelik+maske 1-2 saat sıra bekleyemem dedim Medicale geçtim ve şuan çok memnunum

Kayseri Özel Hüma Hastanesi muane ucreti indirimli 155 tl Dogum ucreti sezeryan veya normal dogum ayni fiyat 3900 tl dediler askeri indirimle 3300 e gelecek.