92Seda Brcc92 bugun yaşam hastanesine gititm doğum ücreti 5400 imiş normal oda için yarı suit için ektra 750 suit oda içinse 1500 tl ek ücrer istiyorlarmış haziranda tekrar bir zam gelebilir dediler ama net değil tabi
Minikyavrumtirtil Ozdn-Gndy benimkinindr kliniği var aşağı yukarı aynıdır sanırım, İstanbul’la yatılıyor resmen
Mrv135 Alpisinannesii Yukarda da yazmıştım normal doğum 5150, zorunlu serzaryen 5600, isteğe bağlı sezaryen 7100 dediler bir iki hafta önce.
MrwGngrn Burcusenkoc sevgi hastanesi 2022 fiyatı 6.400 diye biliyorum. Muayene ücreti ne kadar veriyorsunuz??
MrwGngrn Burcusenkoc Ben hala çok kararsızım. Özelde mi doğum yapsam yoksa şehirde mi. Tek bir gece için çok gereksiz geliyor o kadar parayı vermek. Ama şehirdeki doktorlarıda beğenmiyorum.
irem88 Bursa özel kalp aritmi hastanesi muayene 215 TL nts 35 normal doğum 4500 zorunlu sezeryan 4500 isteye bağlı sezeryan 6000
Pinar2731 Esrahazen1 merhaba ben hataydayim akademi hastanesi henüz yeni olduğu için bir fiyat almadim
Irem2veysel emineisk28 muayene 100 mat 20 normal doğum 1000 ₺ sezeryan 2500₺ ş.urfadaym ama kendi memleketim elazg orda fiyatlar daha pahalıydı eşimin işi sebebi ile buraya geldik burası çok daha uygun
Ozdn-Gndy Minikyavrumtirtil malesef çok yüksek fiyatlar Balıkesirde tek özel hastane olmasından dolayı
Beno Hazall_ doktorlar bı yorum yapmıyorum aşağıda girişte camlı bir yer var fiyatlandırma orasiymis ben her gittiğimde soruyorum pazartesi yine sorucam yazarım unutmazsam ama yeni zam geldiğini biliyorum.
Hazall_ Beno Evet yılbaşından sonra 250 lira olmuştu muayene ücreti geçen hafta gittiğimde tekrardan zam gelmiş 290 lira olmuş
HavvaNurr38 Buket3838 evet en pahalı hastane acıbadem onu biliyorum da erciyes kartalı merak etmiştim neyse bakalım