Zeyzeym hangi hastane
yaşadığınız şehirde doğum ücretleri nasıl ?
MrwGngrn bende sezeryan düşünüyorum devlette ki doktorlar da yapmayacağı için mecbur gibi oluyor 😊 devlette Şahin beye gidiyorum sen kime gidiyorsun
pusatmom35 Abdülhamit hoca mı sizin :)))
emineisk28 muayene ücreti 450 tl. Doğum 3 farklı paket var benim seçtiğim 17500 tl. Kayseri
miray76t bende orayı düşünüyorum mega olan değiş dimi diğeri fiyatı çok iyimiş
Kocaeli Gebze’de yaşıyorum 400 TL muayene 5300 doğum normal sezaryen fark etmiyor 🙃
Burcusenkoc ben mehmet şirvancıyla başladım. Bir sonraki randevumu şahin cılızdan aldım. Bir kaç arkadaşımdan iyi olduğunu duymuştum. Hem devlet hem özel devam ediyorsun o zaman? Bende bu şekilde yapıcam, en azından tahlilleri şehir hastanesinde yaptırayım :)
Busra91_F_Y_C
Hangi hastane cnm
Bsrkcbs07 ilk gebeligimde önceden vitale hastanesi Ali Fuat idi fakat bana öyle bir berbat ürkünç acılı doğum anısı bıraktı ki ömrüm boyunca asla unutmam…😡
Şuan için de Kepez devlet hastanesi Fatma Özlem kılıç diye bir hanım hanımcık doktor şuan için memnunum umarım böyle devam eder çünkü orda doğum yapmayı düşünüyorum 💖
MrwGngrn evet evet öyle yaptırdım hepsini 32+2 deyim az kaldı artık senin yeni mi gebeliğin ☺️
Burcusenkoc sen bayağı yol katetmişsin :) benim henüz 6 haftalık. Özelde ayda bir mi çağırıyorlar. Ben çalıştığım içim özellikte ctesi gününe almak istiyorum randevuları.
Buket3838 evet en pahalı hastane acıbadem onu biliyorum da erciyes kartalı merak etmiştim neyse bakalım
Zelaldua evet😄
Deletedmom727271 Hangi şehir ilçe hangi hastane
Gonul-123 Eskişehir Ümit hastanesi
sevvaliko bu beni üzer 🙄 cumartesi aylık kontrolüm var 35. Haftadayım en son doğum ücretini zam gelecek diye söylemediler kontrol ücretine ne olmuş öyle ya hadi doğum ücretini çevre hastanelerden dolayı belirlemişler o bile abartı nst ye ne isteyecekler kim bilir
Kyb sevgi hastanesini düşünüyoruz bizde, doktorum orası ile anlaşmalı. Ben en son sorduğumda 9000 TL demişlerdi yani öyle aklımda kalmış bugün biriyle daha konuştuk ona da 7000 demişler doktor farkı var yine de fazla geldi bana. Bakalım bi müsait olduğumda hastahaneye uğrayacağım telefonda bilgi vermediler.
Tugcetaluuu33 Özel Yenişehir Hastanesi Haldun Canova