Gulenay-18 19.haftada aniden çatlamaya başladı krem sürüyordum zeytinyağı sürüyordum ama bana mısın demedi 25+6 olduk göbeğim çok kötü halde üstelik annemde hiç çatlak bile yok niye böyle oldu bilmiyorum iç karnım dar sanırım

Minmin geçmiş olsun canım vücudun çatlamaya meyilli ise ne yaparsan yap çatlıyor. Çatlamaya meyilli değil ise hiçbişe yapmasanda çatlamıyor belli olmuyor ama kafana takma bebişinden kıymetli değil zaten sonra beyazlıyormuş

Gulenay-18 sağlıkla gelsin de tek dileğim o ama ister istemez tabi takıyorum gördükçe

Gulenay-18 zaten tesettürlüyüm hani çatlarsa çatlasın nolck kim görecek kocamda görmezden gelsin artık sonuçta onun bebesini taşıyorum.

Gulenay-18 27. haftadayım henüz olmadı ama çok gerildi kesin olur. Başlarda birşey kullanmadım bu arada yeni yeni nemlendirici yağ kullanıyorum duş sonrası

Minmin çok fazla kiloda almamışsın demekki kilo ile alakalı değil vücut tipi ile alakalı olabilir

Minmin tabiki keşke olmasaydı daha iyi olurdu ama olanada çare yok sağlık olsun canım ☺️

MeyraRana tabiki kimse görmez eşinde rahatsız olmuyorsa sıkıntı yok benim eşimde rahatsız olmam diyor ama ben rahatsız olurum çatlak oluşmasa kendimi daha iyi hissederim çatlarsada bebeğimden hatıra der geçerim artık ☺️

18 gün sonra

Gulenay-18 yok canım hiç bişey kullanmadım o kremler boş kiminin yapısında oluyor çatlıyor kimisi hiç çatlamıyor 😊

Sudenr aynen öyle kremler yağlar fayda etmiyor hiç yapısında varsa her türlü çatlıyor

12 gün sonra

Ftynur sürekli yağlar kullanın nemli tutun umarım çatlamaz 🤲🏻

Gulenay-18 ilk haftadan çatlamaya başladık bio oil yağı kullandım fayda etmedi sonra sarı kantaron yağı kullanıyorum keşke baştan kullansaydım aşırı derecede çatlak olmayan yerlerim hafifledi