yyagmurrsenn Gulenay-18 ben dogurdum sıfır çatlakla. Yaptıklarım ise her gün palmer balm sürdüm gebelik icin olan, geceleri de kakao yagı. Ama ailemde de catlak yok. Bence genetik. Yine de önlemimi almıştım
bukbuk_bjk Gulenay-18 38+5 haftalığım çatlamadı bol su İçin ve vazelin ya da bebek yağı kullanın ben öyle yapıyorum🙂
Gulenay-18 bukbuk_bjk çok teşekkür ederim deneyeceğim hafiften çatlamaya başladığını hissediyorum umarım çatlamaz
Gulenay-18 MeyraRana Genetik olabilir bazen ne yapsanda fayda etmiyor canım kafana takma bebişinden kıymetli değil 🥰
Minmin Gulenay-18 19.haftada aniden çatlamaya başladı krem sürüyordum zeytinyağı sürüyordum ama bana mısın demedi 25+6 olduk göbeğim çok kötü halde üstelik annemde hiç çatlak bile yok niye böyle oldu bilmiyorum iç karnım dar sanırım
Gulenay-18 Minmin geçmiş olsun canım vücudun çatlamaya meyilli ise ne yaparsan yap çatlıyor. Çatlamaya meyilli değil ise hiçbişe yapmasanda çatlamıyor belli olmuyor ama kafana takma bebişinden kıymetli değil zaten sonra beyazlıyormuş
MeyraRana Gulenay-18 zaten tesettürlüyüm hani çatlarsa çatlasın nolck kim görecek kocamda görmezden gelsin artık sonuçta onun bebesini taşıyorum.
Gulenay-18 Minmin çok fazla kiloda almamışsın demekki kilo ile alakalı değil vücut tipi ile alakalı olabilir
Gulenay-18 MeyraRana tabiki kimse görmez eşinde rahatsız olmuyorsa sıkıntı yok benim eşimde rahatsız olmam diyor ama ben rahatsız olurum çatlak oluşmasa kendimi daha iyi hissederim çatlarsada bebeğimden hatıra der geçerim artık ☺️
VeraAnnesi Gulenay-18 27. haftadayım henüz olmadı ama çok gerildi kesin olur. Başlarda birşey kullanmadım bu arada yeni yeni nemlendirici yağ kullanıyorum duş sonrası
Gulenay-18 VeraAnnesi 29+2 bol bol nemlendirin 37. Yada 38. Haftada bile çatlağı oluşan var nemli tutmak fayda eder
Sudenr Gulenay-18 yok canım hiç bişey kullanmadım o kremler boş kiminin yapısında oluyor çatlıyor kimisi hiç çatlamıyor 😊