ebru2871
- 14 Tem 2024
- 5 Ara 2021 tarihinde katıldı
- 0 Takip ediliyor0 Takipçiler
- Enox iğne kullananlar var mı ? tartışmasında
- Enox iğne kullananlar var mı ? tartışmasında
- Biberon, emzik, gögüs pompası, taragı vs vsvs.. tartışmasında
Budiss_Moms inşallah canım
- hastane çantamda neler lazım oldu tartışmasında
Budiss_Moms güzel ama süt dolduğunda çok fazla bişi bekleme
pazartesi günü sezaryen oldum salı günü öğlen hastaneden çıkış yaptım lazım olanlar ise
Bebek için
1 tane hastane çıkışı alt üst şeklinde hemşireye verilen
1 tanede eve gelirken giydirecek olduğum tulum
15 adet bez
1 tane alt açma örtüsü
3 tane battaniye
Benim için
3 tane gecelik
çıkış kıyafeti
terlik
6 tane göğüs pedi
2 tane hasta bezi
4 tane depend
gold granül kahve
1 tane emzirme sütyeni
bir büyük valiz hazırlıyarak gittiğim hastanede sadece bunları kullandım 😂 - Biberon, emzik, gögüs pompası, taragı vs vsvs.. tartışmasında
Budiss_Moms aynen öyle oldu boşaltmadı keşke direk elektrikli alsaydım mochi boşuna almışım
Mucizem_00 biberon avent
emzik avent
gögüs pompası mochi aldım ama elektrikli şart onu da dodo baby aldım tarak chicco - doğurdum tartışmasında
- doğurdum tartışmasında
Cunponannesi88 canım uyuşukluk gecmeden zaten ağrı kesici veriyolar ağrı kesicinin etkisi gidince hafif ağrı oluyor dikiş bölgesinde sonra yine ağrı kesici veriyolar yürümeye kaldırdıklarında biraz dayan canım yürüyebildiğin kadar yürüki gazın tez çıksın gazın çıkınca daha rahat oluyosun hareket etmekten korkma ben çıktım öğlen çok şükür evimizdeyiz emzire bildiğin kadar emzir uyuyunca ayağının altına masaj yap uyuyo diye emzirmiyeyim deme
- doğurdum tartışmasında
- doğurdum tartışmasında
uykularharamoldu Sağol canım darısı başınıza inşallah 🙏
- doğurdum tartışmasında
çok şükür bebeğim bugün saat 10.57de dünyaya gözlerini açtı çıkar çıkmaz ağladı tarifsiz bir duygu şuan minik kızım yanımda uyuyor normal doğum taraftarıydım ama bebeğim kanala girmemişti ve kemiğim dardı ama korktuğum gibi geçmedi belden altımı uyuşturduk korkycak bişi yokmuş birazdan yürütücekler
- Toplam ne kadar harcadınız ? tartışmasında
- Toplam ne kadar harcadınız ? tartışmasında
- Nst tartışmasında
- 37+1 bebek hareketleri NST tartışmasında
Prensesim1 canım aç gittiysen olabilir ben 1 defa aç gittim nstye bağladılar karnını doyur yine bakalım dedi karnımı doyurdum yine sıkıntılı çıktı sonra serum taktılar düzeldi şükür açlık tokluk fark ediyor
- Kan sulandırıcı iğne tartışmasında
- 2400 Gr 🥶 tartışmasında
Benjaminannesi 37+5de 2.700 çıktı kilosu 38+5de sezaryen olucam günlük 2 tane maden suyu içiyorum abur cubur yemeyi bıraktım kaşar peyniri yiyorum süt içiyorum bakalım kaç kilo alıcam 1 hafta içinde