Gulenay-18 Göbüşleriniz çatladımı kızlar çatlamadıysa ne kullandınız çatladıysa kaçıncı haftada çatladı ben çok korkuyorum çatlar diye çok kaşınıyor 🥺🤔
Imasleeper Gulenay-18 evet maalesef çatladı 16. Haftada aşırı gerilmeden dolayı bi baktım çatlak oluştu
Habibeyilmaztas Gulenay-18 Ben 27. haftaya gireceğim henüz çatlağım yok. Çok erken haftalarda tedbirimi almıştım tabi ilerleyen zamanlarda olabilir. Bio-oil bakım yağı ve hindistan cevizi yağı kullanıyorum tavsiye ederim.
Benferus Gulenay-18 30. Haftamda çatlamaya başladım 3. Ayımdan beri bio oil kulllandım ama fayda etmedi birazda genetik tabi
Busra2013 Gulenay-18 valla ben şoktayım popom memelerım mahvoldu hep cataldı karnımda bır catlak bıle yok ınsallah olamzda 37+2 haftadsyım
Deletedmom622772 Imasleeper özel değil ise kilo alımınız nasıldı sadece bebeğin şişliği ile mi oldu aynı haftadayım İnanılmaz catlamaya müsait biriyim :(
Gebehanim Imasleeper ya öyle kalıcak demi o çizgiler beyazliycak sonradan geçirecek birşey yok mu ya o çatlakları acaba daha genç yaşımda öyle görüntü hiç hoş degilll
Imasleeper Gulenay-18 göbek deliğim çok sızladı anlamadım ilk başta sonra aynaya bi baktım karnımın altı çatlamış :(
lunam 35haftalığım, çatlamadı. Aynısefa yağı balsamı, hindistan cevizi yağı ve kantaron yağını dönüşümlü olarak kullanıyorum.
Tugbadmr 34.haftadayım çatlamadı . Lierac serum ve krem bir kaç defa kullandım baktım ertesi gün bir daha kuruyup kaşınıyor doğal zeytinyağına geçtim iki günde bir duştan sonra sürüyorum fakat göğsümü unuttuğum için göğsüm çatladı fark ettikten sonra sürmeye başladım ama çoktan olan olmuştu maalesef.
Gulenay-18 Benferus Gerçekten öyle kimisi bir ton krem kullanıyor çatlıyor kimisi ise hiçbişe yapmadığı halde çatlamıyor bende genetik olduğuna inanıyorum
Gebehanim Busra2013 ayyy aynı durumdayiz ben nerden bileydim ki göğüs kalça çatlıyor karnında birşey yok diye aha catlamiyorum dedim gogusu fark ettim ama kalçayı daha yeni görüyorum heryerim çatladı bı karnimda yok son ayda o da çatlaması bari beyaz beyaz kalicak izleri 29+3 um
Mom727373 Busra2013 kaç kilo aldınız? Ben 13 kilo aldım. 27 deyim. 20. Haftadan sonra duş sonrası karinima ve goguslerime zeytin yağı sürmeye başladım. Hiç kalçanın çatlayacak aklıma gelmedi. Bundan sonra kalçama da süreyim.
Kelebekk-0307 33.haftadayim bende hala çatlamadm ama doğumdan sonra çatlar diyenler de çok ondan korkuyorum oluyor mu cidden. Her dus sonrasi vazelin ve bebek yağı sürüyorum doktorum önermişti başka bir şey kullanmıyorum
Gulenay-18 Kelebekk-0307 inşallah çatlamaz canım çok zor sızlaması falan sen kullandıklarına devam et yine faydası olur inşallah ☺️
Gulenay-18 Withbaby genelde göbeğimizi kremliyoruz ama göğüsleri bacakları unutuyoruz oralarda çatlıyor maalesef
mutluanneee Gulenay-18 32 kadar yoktu caylagim nasil mutlu oluyirdum alttan yandan catladim bi anda 😪
iremugurluoglu Gulenay-18 31. Haftadayım çatlamadı. Clarinsin tonic yağını kulanıyorum hamileler için aynı zamanda sıkılaştırıcı özelliği var
Zynp44 Gulenay-18 hiç bişey yapmadım 28+2 deyiz çatlamadım hiç maşallah diyim 😂 daha yeni yeni badem yağı kullanıyorum onuda düzenli değil aklıma geldikçe
Gulenay-18 Zynp44 maşallah canım inşallah böyle devam eder çatlamadan doğuma kadar gidersin inşallah ☺️🤲🏻
Tugbadmr Gulenay-18 kullanıyorum da zor gibi belki yenilerin oluşmasını engeller umutsuz vaka gibi görünüyor