Gulenay-18 Ftynur çok sevindim canım ilerleyen zamanlarda çatlama olabiliyormuş 38. Haftada çatlamam oldu diyenler var ihmal etme sonuna kadar devam et umarım çatlamadan kavuşursun bebeğine Allah’ım sağlık ile kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻
Gulenay-18 ebru2871 çok sevindim canım insan ne iyi gelir bilemiyor çok şükür kantaron yağı iyi gelmiş
Yamur12345 Gulenay-18 zeytinyağı işe yarıyor üçüncü çocuğuma hamileyim şimdiye kadar olmadı kızlarımdada olmadı ilk aydan itibaren gece vuruyorum deneyin işe yarıyor
Payasadeka 30.haftadayim catlamadim. Her duştan sonra bio oil kullanıyorum. Umarım bundan sonra da catlamam🤲
M_glsm 16 haftalik hamileyim henuz catlak yok kasıntıda yok önlem almalimiyim ?🙄 catlar mi ki irelleyen donem de🤦🏻♀️ Kalcamda falan catlak var onlar ergenlikten kalma🤦🏻♀️😂
Honeyinci M_glsm ben senin haftalarda yavastan baslamisdim cunku ergenlik doneminden kalma bacaklarimda ve gogsumde eski catlaklar var catlayacagimi dusunup yaglandim 39+1 deyim hic catlamadm bence onlemini al vucudumuz catlamaya musait belliki😄
hasretvarol Gulenay-18 Kaşıma bol bol nemlendir hiç kuru kalmasın gerekirse sabah akşam nemlendirici sür canım. Göğüslerine de sür
Gulenay-18 hasretvarol aşırı kaşınmaya başladı artık sürekli yağlar kremler sürüyorum inşallah faydası olur
Meltmmm Haftadan beri vazelin, zeytinyag ve bioderma atoderm kremini kullanıyorum suan 38+3 deyim masallah çatlamam yok.
AysegulS_21 34 teyim karnımda çatlak olmadı. Bio oil, mustela krem yağ setini aldım. Hindistan cevizi sürdüm. Göğsümü ihmal ettiğim için biraz çatladı