Neslikra06 Gulenay-18 ikinci gebeliğim 28+4 üm çatlak yok vazelinle nemlendiriyorum başka bi ürün kullanmıyorum
Elfs Gulenay-18 ben süt keseleri oluşumundan diye düşünüyordum. Ama uçların çokta etrafı değilse çatlama durumundan olabilir. Zeytinyağını iyi yapıyorsunuz
Gulenay-18 Hilalkhrmn417 aynen öyle hiç naz yaptırmıyorlar geçen bişe istedim nerde bulucam diyor hangi markete girsen orda vardır dedim gel deneyelim dedi esenlik market denk geldi girdi aldı çıktı o kadar zor bişe istemedim ona rağmen uğraştırdı beni 😃😃
Gulenay-18 Imasleeper amin canım amin inşallah en önemlisi o zaten hiç takmıyorum kafama bebeğim herşeyden önemli☺️☺️
Gulenay-18 Morprenses maşallah canım 🧿 kantaronu bende duydum ama hamilelikte kullanılabildiğini bilmiyordum bende denerim mutlaka teşekkür ederiz 🤗
Gulenay-18 Busra2013 ister istemez kalça ve göğüsler büyüyor vücut değişikliğe tepki veriyor gerilip çatlıyor benim anlamadığım bazıları hiç çatlamiyor kilo ile alakası varmı acaba daha fazla kilo alanlarmı çatlıyor acaba 🤔
Oyku3005 Gulenay-18 26+6 haftalığız çatlağım yok bu ana kadar bişi kullanmadım her ihtimale karşı daha yeni başladım bebek yağı sürüyorum her yerime özellikle göbeğime çatlak yok ama göğüs ucum hep kabuk bağladı orayada yağ sürüyorum etki ediyor gibi 😊
Gulenay-18 Oyku3005 maşallah canım 🧿 inşallah hiç çatlamaz 🤲🏻Bendede öyle oluyor kabuk bağlayıp soyuluyor göğsüm aniden büyüdüğü için sanırım