guzelbebegimmmmm Gulenay-18 evet canım. Bebek son haftalarda sürekli toplanıp kasıldığı için oralar çatlıyor hep. Doğum sonrası kalıyor. Belirli bi zaman sonra beyazlıyor
Barannbebek Gulenay-18 29 hafta olduk henüz bir şey yok çok şükür. Her gün en az 3 kere yağlıyorum uzuun bir süredir. 3. Ayım da falan başladım. Hindistan cevizi yağı, arifoglulunun çatlak bakım yağı, kayısı çekirdeği yağı kullanıyorum.
Gulenay-18 Barannbebek maşallah canım 🧿 ben işimden dolayı günde bir kez bile zor yapıyorum umarım çatlamaz
Sakinem212 Gulenay-18 hiç çatlamadım 2 doğum yaptım başkada düşünmüyorum zaten göbekte tüylenme oldu 2 3 ay içinde döküldü hepsi vicudum esnek hiçbişey de sürmedim.
Gulenay-18 Sakinem212 Maşallah canım 🧿 her kadın senin kadar şanslı değil neler kullanıyorlarda yinede çatlayabiliyor
Afro-dit Gulenay-18 iki gebeliğimde de çatladı sağlık olsun benim için önemli değil çocuklarımın hatırası olarak goruyorum hiç krem felan da sürmedim
Gulenay-18 Elfs Kaşınıyor ve ufacıkta olsa kasiyinca sızlıyor ben zeytinyağı sürüyorum biraz hafifletiyor ama geçmiyor neden acaba 🤔
Imasleeper Deletedmom622772 açıkcası yedim yemesine ama çok kilo aldığımıda zannetmiyorum hamile kaldığımda 73 kiloydum şimdi 80 ve 30.haftadayım birazda vücuttan kaynaklı bence inşallah çatlamazsın 🥰
Gulenay-18 Imasleeper evet hiç kilo almamışım sen ben 54 ile hamile kaldım 25. Haftamdayım şimdiden 64-65 oldum
Gulenay-18 Hilalkhrmn417 Aynen öyle gerçekten benim canım bişe istesin aman şimdi nerde bulacak boşver diyorum çok canım istediyse işten çıkınca kendim alıyorum biraz naz yapmam gerek 😁
Sbm050421 Gulenay-18 henüz 11 haftalığım ama ürün olarak farmasi aynı Sefa balsamı ve bio-oil yağ aldım ikiside çok tavsiye ediliyor bakalım artık 😇
Elfs Gulenay-18 ben süt keseleri oluşumundan diye düşünüyordum. Ama uçların çokta etrafı değilse çatlama durumundan olabilir. Zeytinyağını iyi yapıyorsunuz
eslemsi Gulenay-18 hic nemlendirmedim suda icmedim yapsaydim belkide hic catlamicaktim simdi catlak patlak zten heryerim daha catlasada koymaz😅
Imasleeper Gulenay-18 verilir kilolar nasılsa çatlaklarında rengini açarız canım yeter ki bebeklerimizi sağlıklı sıhhatli kucağımıza alalım ❣️
Eminedmr Gulenay-18 benim gobek degilde kasiklarimda iki kucuk ameliyat izim var onlarin etrafi çatladı