Barannbebek Gulenay-18 29 hafta olduk henüz bir şey yok çok şükür. Her gün en az 3 kere yağlıyorum uzuun bir süredir. 3. Ayım da falan başladım. Hindistan cevizi yağı, arifoglulunun çatlak bakım yağı, kayısı çekirdeği yağı kullanıyorum.
Gulenay-18 Barannbebek maşallah canım 🧿 ben işimden dolayı günde bir kez bile zor yapıyorum umarım çatlamaz
Sakinem212 Gulenay-18 hiç çatlamadım 2 doğum yaptım başkada düşünmüyorum zaten göbekte tüylenme oldu 2 3 ay içinde döküldü hepsi vicudum esnek hiçbişey de sürmedim.
Gulenay-18 Sakinem212 Maşallah canım 🧿 her kadın senin kadar şanslı değil neler kullanıyorlarda yinede çatlayabiliyor
Afro-dit Gulenay-18 iki gebeliğimde de çatladı sağlık olsun benim için önemli değil çocuklarımın hatırası olarak goruyorum hiç krem felan da sürmedim
Gulenay-18 Elfs Kaşınıyor ve ufacıkta olsa kasiyinca sızlıyor ben zeytinyağı sürüyorum biraz hafifletiyor ama geçmiyor neden acaba 🤔
Imasleeper Deletedmom622772 açıkcası yedim yemesine ama çok kilo aldığımıda zannetmiyorum hamile kaldığımda 73 kiloydum şimdi 80 ve 30.haftadayım birazda vücuttan kaynaklı bence inşallah çatlamazsın 🥰
Gulenay-18 Imasleeper evet hiç kilo almamışım sen ben 54 ile hamile kaldım 25. Haftamdayım şimdiden 64-65 oldum
Gulenay-18 Hilalkhrmn417 Aynen öyle gerçekten benim canım bişe istesin aman şimdi nerde bulacak boşver diyorum çok canım istediyse işten çıkınca kendim alıyorum biraz naz yapmam gerek 😁
Sbm050421 Gulenay-18 henüz 11 haftalığım ama ürün olarak farmasi aynı Sefa balsamı ve bio-oil yağ aldım ikiside çok tavsiye ediliyor bakalım artık 😇
Elfs Gulenay-18 ben süt keseleri oluşumundan diye düşünüyordum. Ama uçların çokta etrafı değilse çatlama durumundan olabilir. Zeytinyağını iyi yapıyorsunuz
eslemsi Gulenay-18 hic nemlendirmedim suda icmedim yapsaydim belkide hic catlamicaktim simdi catlak patlak zten heryerim daha catlasada koymaz😅
Imasleeper Gulenay-18 verilir kilolar nasılsa çatlaklarında rengini açarız canım yeter ki bebeklerimizi sağlıklı sıhhatli kucağımıza alalım ❣️
Eminedmr Gulenay-18 benim gobek degilde kasiklarimda iki kucuk ameliyat izim var onlarin etrafi çatladı
Gebehanim Imasleeper ya öyle kalıcak demi o çizgiler beyazliycak sonradan geçirecek birşey yok mu ya o çatlakları acaba daha genç yaşımda öyle görüntü hiç hoş degilll
Morprenses Gebehanim ben kantaron yağı sürdüm her yerime çatlamamak için, ergenlikten kalan kalça çatlağı izlerimi yok etti. Şuanda çatladım ama çok az ve 20 yi geçti aldığım kilo ona rağmen az çatladım
Imasleeper Gebehanim gönül isterdi ki olmasın ama mecbur biraz iz olacak napalım annelikten kalma hatıra olacak bana pirinç suyu limon gibi renk açıcı beyazlatıcılarda peeling yapıcam sonradan