Imasleeper Gebehanim gönül isterdi ki olmasın ama mecbur biraz iz olacak napalım annelikten kalma hatıra olacak bana pirinç suyu limon gibi renk açıcı beyazlatıcılarda peeling yapıcam sonradan
Imasleeper Gulenay-18 verilir kilolar nasılsa çatlaklarında rengini açarız canım yeter ki bebeklerimizi sağlıklı sıhhatli kucağımıza alalım ❣️
Gulenay-18 Imasleeper amin canım amin inşallah en önemlisi o zaten hiç takmıyorum kafama bebeğim herşeyden önemli☺️☺️
iremugurluoglu Yarın 32. Haftama giricem hiç çatlağım olmadı acaba bu saatten sonra olurmu cünkü karnım yeni büyümeye başladı denebilir 1-2 haftadır yani. Çatlıcaj diye çok korkuyorum 🥶
Morprenses Gebehanim evet beyaz lekeler gitti bilerek kullanmadım ben yeni çatlak olmasın diye sürmüştüm uzun süre kullandım sonra kese yaptım aynaya bi baktım yok olmuşlar. Benim anneminde öyle bende daha az oldu
Neslikra06 Gulenay-18 ikinci gebeliğim 28+4 üm çatlak yok vazelinle nemlendiriyorum başka bi ürün kullanmıyorum
Elfs Gulenay-18 ben süt keseleri oluşumundan diye düşünüyordum. Ama uçların çokta etrafı değilse çatlama durumundan olabilir. Zeytinyağını iyi yapıyorsunuz
Gulenay-18 Hilalkhrmn417 aynen öyle hiç naz yaptırmıyorlar geçen bişe istedim nerde bulucam diyor hangi markete girsen orda vardır dedim gel deneyelim dedi esenlik market denk geldi girdi aldı çıktı o kadar zor bişe istemedim ona rağmen uğraştırdı beni 😃😃