Lavinveannesii normal doğum yapalı 15 gün oldu 59 kiloydum 53.8 e düştüm 6 kilo gitmiş 😅 plesenta 500 gram bebeğim 2600 doğdu karnım hala var belimde incelmedi korse alcam

Deryy O kadar yedim cezası çıkacak elbet kısacağım artık çabalayacağım doğumdan sonra. Şuan hırs da var bence yaparım, yaparız. 💪🏻 (Bunu yazarken bile bisküvi yiyorum ama olsun önemli olan niyet 😂)

Elifozdn çok güzel umarım bende veririm hemencecik 🙏🏻 Sağlıkla kucağınıza alın inşallah 💖

Lavinveannesii benim kilodan yana hic problem olmadi ama göbek baya kaldi. Ilk hamile kaldigim kilodan 5 kilo daha assaya indim ikinciyr supriz hamile kaldim 17 hafta olcan 3 kilo daha vermisim tam 65im suan. 75le doguma gitsem havalara ucarim. Ben 40liyken tum kiloyu vermis oluyorum cunku 40 gune tekrar 65 olurum sonra bi 5 daha verir hedefim olan 60a inerim boyum 170

Mltm07 Yavaş yavaş o da gider bence daha çok erken Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin 🙏🏻🥰

Esmakks benimde sezeryan olacak gibi inşallah bende de öyle olur 🤗🙏🏻 Karın eskisi gibi dümdüz olmuyor ama değil mi?

Lavinveannesii ben 17 kilo almıştım 😂 72 kilo ile doğum yapmıştım canım bide doğumdan sonra da sürekli yedim uğraşmadım 1 sene sonra yavaş yavaş diyet oruç hafif egzersizler derken 50 kg ya kadar geldim korkma istedikten sonra yapamayacağımız hiç bişey yok sadece kafaya takma stres yapma

eslemsi İnşallah hedeflediğimiz kiloya düşeriz ben eski halime dönebilsem ona da razıyım 😅 kilo vermek için çaba gösteriyor musunuz 40lıyken yoksa kendiliğinden gidiyor mu?