Lavinveannesii
Ettiğimde oldu etmediğimde oldu tamamen etseydim ve egzersizlerimi bırakmasaydım gitmişti 😇
Doğuran anneler bakabilir mi? Kilo takıntısı 🥺
Papatyam63 hangi korseyi aldın canım
-momymomy3 hadi ya bende öyle duydum aslında emzirirken sütün çekermiş vs. iştah açık oluyormuş kilo alımı da çok oluyormuş bu sayede. Ben o zaman 1 sene daha eski halime dönmeyi düşünmeyeyim 😅
Lavinveannesii normal doğum yaptım dogum sırasında bebek cikti göbeğim yok oldu birden sonra keseyim çıkardı ebe göbeğim eskisinden dahada düz oldu😀
Lavinveannesii bende inanmıyordum gideceğine ama 19-20 gün oldu doğum yapalı. 20 kilo almıştım belki daha fazla bu doğumdan 13 gün önceki haliydi. Şimdi 12 13 kiloya yakını gitti
Aleyyy5 yamula etletli olan
Gulsurmeli umarım istediğimiz kilolara ulaşırız 🤲🏻🤗
Lavinveannesii fazla almisin ben ilk hamileliğimde 58 hamile kaldım 77 doğum yaptım ve doğumdan sonra 90.kiloya geldim iki yıl içinde ve hamile kaldım ilk 3 ay 80 düştüm şuna 34+2 günlük olduk 90 kilo oldum yine
mutluaile11 Ayy ne güzel darısı benim başıma inşallah moral oldunuz bana 🤲🏻🥰
Lavinveannesii şimdi yine hamileyim dogumdan 2ay sonra hamile kaldım tekrar. Zayıf göbeğin tadını çıkaramadım suan 28.haftamdayim bakalım bu nasıl olcak 😀
Lavinveannesii 😂sen benmisin yaa
Valla çabalayınca şak diye gdiyor
Önce ilk haftanda 10 kilo gdicek gerisi sana bağlı
Burda her kilo konusu olunca bol su içmek tempolu spor yapın özellikle ip atlayın sıkılaştrr şekil verir güzel yağ yakarsnz diorum
Emzirmek bile kalori yaktırıyo
Bende 21.haftada 7 kilo almışım ödüm kopuyo ama yemeklerden kendimi alamıyorum birtürlü 😅
Lavinveannesii Resmen ayni kiloyla başlamışız tek fark ben 34+1 oldum su an ve 88 kgyum :)
Gulsurmeli yaa öyle de mi oluyor 🙈emzirmek kilo verdirir derler ama iştahı da açıyor öyleyse hayırlısı olsun ne diyeyim hayırlısıyla veririz inş kilolarımızı 😅🥰
ozmus Maşallah çok iyi bende de öyle olur inşallah 🙏🏻 sezeryan mı normal mi doğumunuz? Sezeryanda kalıyor diyenler var çünkü. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin bu arada 🥰🤲🏻
Lavinveannesii 15 kilo almıştım cnm doğumdan kısa bir süre sonra eski kiloma döndüm ve yine aynı kilo ile hamile kaldım şuan 17 haftalığız bakalım doğum sonrası ne olacak 😀
Papatyam63 İnşallah veririz doğumdan sonra sağlıkla kucağımıza alalım evlatlarımızı yağlar erir gider biz istersek 🙏🏻😇
mutluaile11 Maşallah sağlıkla sıhhatle gelsin bebişiniz 🙏🏻 Allah kolaylık versin 🥰
Lavinveannesii 63 le hamile kaldım, 73 te dogurdum, 60 kiloya kadar düstüm, simdi yine hamileyim 66 kiloyum:)
- Düzenlendi
Lavinveannesii normal doğum yapalı 15 gün oldu 59 kiloydum 53.8 e düştüm 6 kilo gitmiş 😅 plesenta 500 gram bebeğim 2600 doğdu karnım hala var belimde incelmedi korse alcam
Deryy O kadar yedim cezası çıkacak elbet kısacağım artık çabalayacağım doğumdan sonra. Şuan hırs da var bence yaparım, yaparız. 💪🏻 (Bunu yazarken bile bisküvi yiyorum ama olsun önemli olan niyet 😂)