Gulsurmeli yaa öyle de mi oluyor 🙈emzirmek kilo verdirir derler ama iştahı da açıyor öyleyse hayırlısı olsun ne diyeyim hayırlısıyla veririz inş kilolarımızı 😅🥰
Doğuran anneler bakabilir mi? Kilo takıntısı 🥺
ozmus Maşallah çok iyi bende de öyle olur inşallah 🙏🏻 sezeryan mı normal mi doğumunuz? Sezeryanda kalıyor diyenler var çünkü. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin bu arada 🥰🤲🏻
Lavinveannesii 15 kilo almıştım cnm doğumdan kısa bir süre sonra eski kiloma döndüm ve yine aynı kilo ile hamile kaldım şuan 17 haftalığız bakalım doğum sonrası ne olacak 😀
Papatyam63 İnşallah veririz doğumdan sonra sağlıkla kucağımıza alalım evlatlarımızı yağlar erir gider biz istersek 🙏🏻😇
mutluaile11 Maşallah sağlıkla sıhhatle gelsin bebişiniz 🙏🏻 Allah kolaylık versin 🥰
Lavinveannesii 63 le hamile kaldım, 73 te dogurdum, 60 kiloya kadar düstüm, simdi yine hamileyim 66 kiloyum:)
- Düzenlendi
Lavinveannesii normal doğum yapalı 15 gün oldu 59 kiloydum 53.8 e düştüm 6 kilo gitmiş 😅 plesenta 500 gram bebeğim 2600 doğdu karnım hala var belimde incelmedi korse alcam
Deryy O kadar yedim cezası çıkacak elbet kısacağım artık çabalayacağım doğumdan sonra. Şuan hırs da var bence yaparım, yaparız. 💪🏻 (Bunu yazarken bile bisküvi yiyorum ama olsun önemli olan niyet 😂)
Lavinveannesii sezeryan oldum aldığım kiloların hepsi doğumdan çoktığımda gitmişti.
73 le hamile kalıp 38+3 te olup 71 kilo olan ben 😱😱
Zubidubii O kadar da çok almamışız ya hamişiz olacak o kadar 😇 sağlıkla alın kucağınıza inşallah 🤲🏻
Lavinveannesii Amin siz de insaallah🥰🤗
Aysegokce19 dikkat ettiniz mi yediklerinize verirken kendiliğinden mi gitti? Yani normale dönüyor mu iştah?
Elifozdn çok güzel umarım bende veririm hemencecik 🙏🏻 Sağlıkla kucağınıza alın inşallah 💖
- Düzenlendi
Lavinveannesii benim kilodan yana hic problem olmadi ama göbek baya kaldi. Ilk hamile kaldigim kilodan 5 kilo daha assaya indim ikinciyr supriz hamile kaldim 17 hafta olcan 3 kilo daha vermisim tam 65im suan. 75le doguma gitsem havalara ucarim. Ben 40liyken tum kiloyu vermis oluyorum cunku 40 gune tekrar 65 olurum sonra bi 5 daha verir hedefim olan 60a inerim boyum 170
Mltm07 Yavaş yavaş o da gider bence daha çok erken Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin 🙏🏻🥰
Esmakks benimde sezeryan olacak gibi inşallah bende de öyle olur 🤗🙏🏻 Karın eskisi gibi dümdüz olmuyor ama değil mi?
Mrvunlu Maşallah hiç yemediniz mi nasıl oldu o iş 😅
Lavinveannesii ben 17 kilo almıştım 😂 72 kilo ile doğum yapmıştım canım bide doğumdan sonra da sürekli yedim uğraşmadım 1 sene sonra yavaş yavaş diyet oruç hafif egzersizler derken 50 kg ya kadar geldim korkma istedikten sonra yapamayacağımız hiç bişey yok sadece kafaya takma stres yapma
Lavinveannesii bnde makarna yiyodum Allah affetsin 😂😂