Gulsurmeli yaa öyle de mi oluyor 🙈emzirmek kilo verdirir derler ama iştahı da açıyor öyleyse hayırlısı olsun ne diyeyim hayırlısıyla veririz inş kilolarımızı 😅🥰

ozmus Maşallah çok iyi bende de öyle olur inşallah 🙏🏻 sezeryan mı normal mi doğumunuz? Sezeryanda kalıyor diyenler var çünkü. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin bu arada 🥰🤲🏻

Lavinveannesii normal doğum yapalı 15 gün oldu 59 kiloydum 53.8 e düştüm 6 kilo gitmiş 😅 plesenta 500 gram bebeğim 2600 doğdu karnım hala var belimde incelmedi korse alcam

Deryy O kadar yedim cezası çıkacak elbet kısacağım artık çabalayacağım doğumdan sonra. Şuan hırs da var bence yaparım, yaparız. 💪🏻 (Bunu yazarken bile bisküvi yiyorum ama olsun önemli olan niyet 😂)

Elifozdn çok güzel umarım bende veririm hemencecik 🙏🏻 Sağlıkla kucağınıza alın inşallah 💖

Lavinveannesii benim kilodan yana hic problem olmadi ama göbek baya kaldi. Ilk hamile kaldigim kilodan 5 kilo daha assaya indim ikinciyr supriz hamile kaldim 17 hafta olcan 3 kilo daha vermisim tam 65im suan. 75le doguma gitsem havalara ucarim. Ben 40liyken tum kiloyu vermis oluyorum cunku 40 gune tekrar 65 olurum sonra bi 5 daha verir hedefim olan 60a inerim boyum 170

Mltm07 Yavaş yavaş o da gider bence daha çok erken Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin 🙏🏻🥰

Esmakks benimde sezeryan olacak gibi inşallah bende de öyle olur 🤗🙏🏻 Karın eskisi gibi dümdüz olmuyor ama değil mi?

Lavinveannesii ben 17 kilo almıştım 😂 72 kilo ile doğum yapmıştım canım bide doğumdan sonra da sürekli yedim uğraşmadım 1 sene sonra yavaş yavaş diyet oruç hafif egzersizler derken 50 kg ya kadar geldim korkma istedikten sonra yapamayacağımız hiç bişey yok sadece kafaya takma stres yapma