Biri acilen doğurunca eski kilosuna dönebildiğini belinin inceldiğini söylesin psikolojim bozuldu eski fotoğraflarıma bakmaktan sanki hep böyle tontiş kalacak gibi hissediyorum. Kilo verebildiniz mi? 33+4 haftalığım bu arada.

Lavinveannesii inşallah hemen inceliriz ya tamam karın gidecek de o sırt bacaklar bel falan ne zaman eski haline dönecek diye düşünüp duruyorum 😭 eski spor videolarıma falan bakıyorum, karın çizgilerime bakıyorum. Evlatlarımız sağlıkla gelsin tabi ki nolur kimse bizi linçlemesin ama hamilelik öncesi fiziğimi o kadar çok özledim ki 😭

Mrv1007 aynısı bende de var yaa. Bazen diyorum Allah’ın gücüne gitmesin ben bu halimden memnun değilim inşallah hemen zayıfların diye. 28+3 haftalık bizde

Lavinveannesii Seni çoook iyi anlıyorum doğurunca şak diye zayıflamıyosun karnın en balında zaten bir süre daha seninle kalıyor ama emzirirken tatlıya yeme içmeye abanmazsan hızlı kilo verirsin zaten emzirmek aşırı kalori yakmanı sağlıyor bol su sebze yeşillik ağırlıklı beslen dikkatli ye ozaman sski haline kısa sürede ulaşırsın.. Ama göbek içiin normalde olsan sezeryanda olsan spor şart en azından mekik bile çeksen düzenli faydası olur fazlasıyla

Mrv1007 O halden koca göbüşlü hale gelince bir de çevreden eleştiri alınca insan bir an önce eski haline dönmek istiyor. Umarım sağlıcakla alırız kucağımıza evlatlarımızı sonra incecik oluruz 🙏🏻🤲🏻😅

35lavanta Şuan hiç tutamıyorum kendimi yedikçe yiyorum doğurunca iştah kesilir mi bilmem umarım kesilir de eririm birazcık 😂 ama çevremdekiler emzirirken de iştahlı olduklarını söylüyorlar emzirdikçe karnım kazınıyor diyen de var

Lavinveannesii Benim kızım aşırı memeye düşkündü açlık değilde beni tatlı bitiriyodu sürekli canım tatlı isterdi 😬😬😂😂 Şuandada oğluluma hamileyim kızımda acıkmadım çokta bunda bayaa acıkıyorum şuan 26 haftalığız 10 kilo aldım bile bu gidişle yuvarlanarak doğurcam 😂😂😂

Gulsurmeli acaba doğum sırasında ne kadar kilo verdiniz ? İşk doğumum olacak bunu çok merak ediyorum ben de biraz takıyorum maalesef acaba doğumdan çıkınca kaç kilo gitmiş olur

Lavinveannesii Her insanın bünyesi bir değil canım benim ablam 20 kilodan fazla aldı doğumdan sonra korse bile takmadı eskisinden daha da çok zayıf oldu ben mesale korse falan takmadım 20 kilo aldım hepsi kaldı ve şimdi yine hamileyim bu sefer korse aldım doğumdan sonra reçine gidicem sipor yapicam

35lavanta bende de son trimesterde oldu ne olduysa ilk başlarda çok iyiydim şimdi şiştim yiyip yiyip gıdıma bakıp üzülüyorum 😂 öyle yada böyle gidecek o kilolar, gıdılar 😅

Papatyam63 evet bünye çok önemli kimisi hiç dikkat etmese bile eriyor ama ben zaten balık etliyim zor gider kesin bana da spor ve diyet şart 🥲