Lavinveannesii amin, hepimizinki sağlıkla büyüsün 😊 normal doğum yaptım ben
Doğuran anneler bakabilir mi? Kilo takıntısı 🥺
Mrv1007 ben zaten kilolu hamile kaldığım için şu an çok takmıyorum açıkçası.. Ama sizi anlayabiliyorum fit bir görünüm herkes ister… Eğer vücut yapınız zaten spora elverişli kaslar kuvvetli ise kısa sürede gider. Siz yine diet ve sporla desteklersiniz… Onlar doğumdan sonra uykusuz geceler bebek bakıp emzirirken hallolur. Şimdiden kafaya takıp üzülmeyin hamileliğinizin tadını çıkarın.
Lavinveannesii lahusa korseleri varmış.. Araştır ve doktoruna danış canm. Doğumdan ne kadar süre sonra takılır sorarsın. Öyle Karnın daha çabuk toparlanır…
Lavinveannesii 22 kilo aldım geri 26 kilo verdim bünye ile alakalı ☺️
OzgeSvr Bünyeden bünyeye çok fark ediyor demek ki kimisi kilo alıyor kimisi eskisinden de zayıf oluyor kafaya çok takmamak lazım gerçekten bunu anladım bebeklerimiz sağlıklı olsunlar da Allah’ın izniyle herşey hallolur 🙏🏻🥰
Mrvunlu Maşallah bebiş iyi olsun da gerisi önemli değil 🙏🏻 Benim hiç bulantım olmadı ilk haftalarda bile en fazla 2-3 defa midem kalkmıştır iştahım açıktı hep
Lavinveannesii bir de emzirme dönemi diye iyice mi kilo alırım diyorum maalesef bende de var bu problem
Sena_liya Doğru dedin kafaya takmamak lazım ama insan eski fotoğraflara falan dalınca özlüyor napalım takıntılılık işte 🤷🏻♀️😄
esraboyoglu95 aynen bünye çok önemli tabi dikkat etmek de lazım inşallah sağlıkla doğsun gerisini hallederim bir şekilde 😇🙏🏻
Busoo emziriyorum ben deyip salmamamız lazım kendimizi bir şekilde hallederiz inşallah 🙏🏻😇
Lavinveannesii yok hic oyle bir cabam olmadi. Ben hic emziremedim ama sutum asiri boldu surekli sagardim sut gittikce vucudum eridi resmen. Odemim coktu belkide kilo degil odemdim hep. Sutle attim onuda
Lavinveannesii cnm ilk aylarda sadece bebeğe gaz olacak olan yiyecekleri yememeye dikkat ettim onun haricinde normalde nasıl tüketiyorsam öyle yedim kendiliğinden gitti :)
Lavinveannesii yani bende 1 seneden önce kilo veremedim doğru düzgün 😂🙈
Lavinveannesii yani bence tamamen kişiye göre değişen birşey benim 40 günden sonra eskisi givi oldu ama korseniz etkisi büyük oluyor
Lavinveannesii bol bol su tuket ben hamile kalmadan onceki kilodan daha zayif oldum bol bol su tuketerek 1ay 4 gun once yaptim dogumumu sezeryan
Lavinveannesii inşallah hiç bilemiyorum o zaman nasıl bir ruh halinde okursak 😅