Nisann26 canım sağlık olsun sıkma canımı sağ salim kucagına almıssın önemli olan o
Doğum yapacak annelere hitaben! ( önlem alın)
asyaninanneyim Elhamdülillah. Ama çok sıkıntılar çektim. Herkes önlem alsın istiyorum. Beni uyaran olmadı 😣
Nisann26 çok uzuldum , çok saolun bılgı ıcın rabbım tez zamanda ıyılestırsın hemencecık mınıgı ❤️
Nisann26 nasıl yani iki gün aç kaldı, sütün gelmediği halde hastane aç mı bıraktı? Mama vermedi mi?
Polenpolen52 Amin İnşaAllah çok teşekkür ederim. Ben çok tecrübesizlik yaşadım. Beni uyaran olmadı. O sebeple hiçbir annenin yaşamasını istemem. İnşaAllah herkes sağ salim kucağına alır yavrusunu 🙏😔
Nisann26 sarılık olmayan bebek yok neredeyse canım o her bebekte oluyor onu fark etmekte doktorun görevi bende sezaryen oldum 2 gün yattım sütüm hemen geldiği halde sarılık çıktı ve 1 ay doktorlar takip etti her hafta bazen 3 günde bir hastanedeydik bu konuda doktorun seni yönlendirmesi önemli bende yeni anneydim hiç bir bilgim yoktu
Nisann26 bende 2 günlük anneyim sarılık varmı yokmu anlamıyorum bugün hastaneden taburcu olduk doktor geldi kontrol etti herşey gayet normal dedi
Nisann26 Allahım ya Şafi adıyla şifa versın İnsAllah gözlerim doldu okurken 😭😭
Nisann26 pekı canım, hangı mamayı onerırsın
Kubraatess Blirubin değeri var ona baktırabilirsiniz. Ama doktorunuz sorun yok diyorsa doğrudur. Sürekli emzirin aç kalmasın
Canimbebegimm41 Amin cümlemize İnşaAllah 🙏🙏😣
Polenpolen52 Bunu bir bilene sorun derim. Markanın önemi yok bence. Benim söylemek istediğim aç kalmasın yeter
Nisann26 öncelikle çok çok geçmiş olsun. umarım bebeğiniz iyidir🙏🏻
lakin şöyle bir durum var, bebek ilk doğduğunda belirli süre midesi kiraz çekirdeği kadar oluyor. sizin gelen bir kaç damla sütünüz dahi onu doyuruyor. bebek aç kalmıyor. zaten 4 saatte bir mama desteği verilmiş bebeğinize. sizin durumunuzda normali 2 saatte bir annenin emzirmesi sonra gelen 2 saatte mama verilmesidir. yani yanlış yapılan bir durum yok ortada.. her bebek zaten sarılık geçiriyor genelde, burada sorun mamanın 4 saatte bir verilmesi değil. bazı bebekler annesini çok fazla emse, süt çok dahi olsa sarılık oluyor.
Nisann26 Sarılık Zaten bebeğin açlıktan şekerinin düşmesiyle oluşan bişey.O şeker düşmesi ile bebekte hep uyuku hali olur ve hep uyurlar. Hemen hemen her çocuk sarılık geçirir. Benim sütüm olmasına rağmen sarılık geçirdi kızım ve değeri 24 idi. Aslında demek istediğim sizin haklılık payınız var tabii ama sarılık olayını o kadar büyütmeyin 😊. Her bebek geçirir onu. Burada tecrübesiz olan anneler olabilir ve sarılığı fena illet bişey sanıp korkabilirler ondan açıklamak istedim. Sağlıkla büyütün bebeğinizi inşallah 🌸