Merve-0535 Hmsrln çok Zor canım ya 😔 Allah’ım şimdi kucagimiza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻❤️ bende kızımın mezarına bir gün önce gitmiştim. Hastane de olacağım için. Ben İzmir de oturuyorm bide. Kızım memlekete defnettk. Dönüp dolaşıp oraya gideceğimz için. İzmir de tayinliyz çünkü 😔 şimdi izmir’deyim. Gidemiyorum kızıma 😔 inşallah kardeşi ile gitmek nasip olur
Hmsrln Merve-0535 umarım nasip olur canım, iyi yapmışsınız memlekete defin etmekle tabiki. Benimki evime yakın ama sık sık gidemiyorum zaten, bizede nasip olur inşallah kardeşiyle ziyaretine gitmek 😊 her şeyin hayırlısı🥰❤️
Merve-0535 Hmsrln amin inşallah canım ❤️🤲🏻 Rabb’im aynı acılarla sınamasın inşallah 🤲🏻 senin haftan kaç şuan. Ben 23+6 oldum
Hmsrln Merve-0535 amin inşallah canım🤲🏻 Bende 34+2 oldu çok şükür 😊 zaman azaldıkça heyecan artıyor, son 40 gün🤭
Aydogdu2 Merhaba hanımlar dün bende serklaj oldum umarım hepimiz sağlıkla zamanında kavuşuruz bebislerimize
Aydogdu2 Simsim60 teşekkürler canım iyiyim sen nasılsın dinleniyorum 14+3 yolumuz uzun daha siz kaç haftaliksiniz
Nezii Aydogdu2 Bende tam 14+3 de serklaj oldum şimdi 19+4 olduk inşallah sorunsu tamamlarız hepimiz :)
Simsim60 Aydogdu2 teşekkür ederim canım bende iyiyim.18+4 olduk bizde😊12+5 de oldum serklaj.bugün doktok kontrlümüz vardı şükür herşey yolundaymış 🥰
Nezii Aydogdu2 Doktorum yatmanı gerektirecek bir durum yok dedi hatta çalışabilirsin diyordu ama ben işten ayrıldım yatıyorum. Açıklık , hunileşme vs yoksa yatmanıza gerek yok diyorlarlar.
Aydogdu2 Nezii cuma günü gidicem kontrole ne der bilmiyorum ama ilgilenmem gereken kızım var ona yeteyim evi işi yemeği temizliği geçtim
Simsim60 Kızlar progestanı fitil olarak nasıl koyuyorsunuz ipler elinize değiyor mu.doktorum bana sabah akşam fitil olarak al dedi artık.serklaj öncesi fitil olarak kullandım ama şimdi cesaretim yok.doktorum daha etkili dedi nasıl yapcam korkuyorum
Hmsrln Simsim60 Hafiften ucundan bastır gitsin canım, merak etme bir şey olmaz😊hafiften bastırıp ayağa kalktın mı o kendiliğinden içeri çekiyor zaten kaslar.
Nezii Simsim60 ben yatarak koyuyorum ve sabaha kadar kalmıyorum , öğlende en az 1 saat yatıyorum. Öncelerde gelmiyordu ama artık elime geliyor bildiğin parmağımla ipi oynatabiliyorun. Doktoruma sordum ucunu bilerek uzun bırakıyoruz çok normal hissetmen dedi
Hmsrln Simsim60 canım lavaboda koyup sonra ayağa kalkıp, popo kaslarımla içeri çekme hareketlerimi yapıp tam gittiğinden emin olunca yatak odama gidiyordum uyumak için😁
Simsim60 Nezii ayy aynısını banada dedi.ip eline değerse korkasın biraz ağızdan al dedi.şimdi artık fitile geçebilirsin dedi.inşallah korkmam ipten.enfeksiyon olursa diyede tedirginim vajinal alıyoruz sonuçta..ayy ne çok korkularımız var ya :(