Gly37 evet canım gerçekten çok Zor 😔 Rabbim yardımcımız olsun 😔 seninde basın sağolsun. Rabb’im bizlere şefaatçi eylesin bebeklerimizi 🤲🏻🌿
Kullaniciadi amin canım inşallah ❤️🤲🏻 öyle gerçekten. Geriye bakınca günler geçmiş diyorm. Ama bugüne bakınca sanki çok yavaş 😔 ama evde sağlıklı şekilde geçiyor ya. En büyük temennim o 😔 ilk kizim da bu haftalar korku ile geçiyordu. Çok şükür şimdi önlem amaçlı oldu. Önlem için yatıyorm ❤️ çok şükür bugünümze 🤲🏻 daha ileri günleri görüp yaşayalım inşallah ❤️🤲🏻
EmellllAk amin inşallah canım benim ❤️🤲🏻 Rabb’im inşallah yüzümüzü güldürecek. O kadar Uzak ve başka bir şey gibii geliyor ki doğuma normal gidip kucağıma alacak olmak. Allah’ım yardım etsin hepimize. O günler bugün olsun inşallah ❤️🤲🏻 kavusalim minik yavrularımıza. Kokusunu çok merak ediyorum mesela. Acabaa nasıl 😔 ilk kızımı hiç alamadm kucağıma. Eline, ayağına dokunmak nasip oldu çok şükür. Ama kokusu nasıldı bilmiyorum 😔 ama altına serdikleri müslim bezleri hep sakladm, kokladm 😔 yavrumdan çok serum kokuyordu. Ama olsn o yatmıştı 😔 göğsüme ağız bezi koyup 1 gece bekletip bebeğimin basının altına sermelerini istemiştim. Kokumu alsin, iyi gelsin diye. Başı yanakları değdi diye günlerce onunla uyudm 😔 Rabb’im bidaha aynı acı ile sınamasın inşallah bizleri 😭