Bende geçen sene ani şekilde açılma ile Serklaj olmuştum 20+5 hafta da. Ama 3,4 cm açıklık ve kesenin dışarı sarkması ile. Riskli Ameliyat geçirmiştim. Ameliyat sırasında keseyi içeri iterken delinip doğum başlama ihtimali de vardı. Çok şükür ki öyle bişi olmadı. Ameliyat oldum. Ama 24+3 de enfeksiyon nedeni ile mecburi doğumum oldu. Artık değerler tedavi gördüğüm halde düşmedi aksine yükseldi 🥺😔 bana ve bebeğime zararı olacaktı. ve bebeğim 29 gün yaşayıp vefat etti 😔 şimdi ise tedbir amaçlı 12+5 hafta da serklaj oldum. Şuan 23+5 haftaym. Çok şükür ki 11 hafta geçti üzerinden. Rabb’im hepimize hayırlı olanı versin inşallah 🤲🏻 ilk kızımı doğum yaptığım haftaya geldim malum. Korkular resmenn peşimde. Ne kadar düşünmesemde, düşünmüyorum desem de bilinçaltı denen bir şey var. İçimde bir yerde bir korku 🥺 Rabb’im bidaha aynı acı ile imtihan etmesin inşallah. Beni de sizleri de 🥺 evlat sevgisi de acısı da çok baskaymis 😔 inşallah sağlıkla, hayırlı, mutlu günler geçirerek 35 haftadan fazlasını görelim hep birlikte 🤲🏻🌿 Allah’ım büyük. İlk bebeğim kızdı. Şimdi yine kız. Gönlüme göre oldu. Yerine geçmez tâbi. Ama bana bir umut ve heyecan oldu ❤️🌿 biri cennet kuşum, ömürlük cennetim. Diğeri ise dünyada ki, şuan için karnımda ki cennetim inşallah. Hayırlı sağlıklı şekilde kavuşunca 🌿🤲🏻
Günler aşırı yavaş geçiyor sanki. Ama buna da şükür ki. Evimde istirahat şeklinde geçiyor. Sürekli yatıyorm. Yemek yemeye ve wc için kalkıyorum sadece. Allah’ım büyük 🤲🏻 hepimize sağlıklı, hayırlı, mutlu bol sevinçli, kavuşmali doğumlar diliyorum ❤️🤲🏻 dualarınız da Cennet kuşum kızım Simay Liya mi da dahil ederseniz çok sevinirim teyzeleri. Mekanı cennet, yeri Nur olsun tüm vefat etmiş evlatların. En güzel mekân ve köşeler onların olsun. Bize de orda kavuşmak, doya doya öpüp, koklamak nasip olsun ❤️🤲🏻