Aydogdu2 Merhaba hanımlar dün bende serklaj oldum umarım hepimiz sağlıkla zamanında kavuşuruz bebislerimize
Aydogdu2 Simsim60 teşekkürler canım iyiyim sen nasılsın dinleniyorum 14+3 yolumuz uzun daha siz kaç haftaliksiniz
Nezii Aydogdu2 Bende tam 14+3 de serklaj oldum şimdi 19+4 olduk inşallah sorunsu tamamlarız hepimiz :)
Simsim60 Aydogdu2 teşekkür ederim canım bende iyiyim.18+4 olduk bizde😊12+5 de oldum serklaj.bugün doktok kontrlümüz vardı şükür herşey yolundaymış 🥰
Nezii Aydogdu2 Doktorum yatmanı gerektirecek bir durum yok dedi hatta çalışabilirsin diyordu ama ben işten ayrıldım yatıyorum. Açıklık , hunileşme vs yoksa yatmanıza gerek yok diyorlarlar.
Aydogdu2 Nezii cuma günü gidicem kontrole ne der bilmiyorum ama ilgilenmem gereken kızım var ona yeteyim evi işi yemeği temizliği geçtim
Simsim60 Kızlar progestanı fitil olarak nasıl koyuyorsunuz ipler elinize değiyor mu.doktorum bana sabah akşam fitil olarak al dedi artık.serklaj öncesi fitil olarak kullandım ama şimdi cesaretim yok.doktorum daha etkili dedi nasıl yapcam korkuyorum
Hmsrln Simsim60 Hafiften ucundan bastır gitsin canım, merak etme bir şey olmaz😊hafiften bastırıp ayağa kalktın mı o kendiliğinden içeri çekiyor zaten kaslar.
Nezii Simsim60 ben yatarak koyuyorum ve sabaha kadar kalmıyorum , öğlende en az 1 saat yatıyorum. Öncelerde gelmiyordu ama artık elime geliyor bildiğin parmağımla ipi oynatabiliyorun. Doktoruma sordum ucunu bilerek uzun bırakıyoruz çok normal hissetmen dedi
Hmsrln Simsim60 canım lavaboda koyup sonra ayağa kalkıp, popo kaslarımla içeri çekme hareketlerimi yapıp tam gittiğinden emin olunca yatak odama gidiyordum uyumak için😁
Simsim60 Nezii ayy aynısını banada dedi.ip eline değerse korkasın biraz ağızdan al dedi.şimdi artık fitile geçebilirsin dedi.inşallah korkmam ipten.enfeksiyon olursa diyede tedirginim vajinal alıyoruz sonuçta..ayy ne çok korkularımız var ya :(
Simsim60 Hmsrln hahah baya detaylı bir anlatım oldu sağol canım 😂ama sanırım ben senin dediğin gibi yapamam.yatakta yatar vaziyette koyuyodum öyle deneyim ama pek itmeyi düşünmüyorum inşallah dediğin gibi kendi çeker içeri 😂
Hmsrln @Senays Canım nasılsın? Yarın 1 hafta oluyor bebişin doğalı, nasıl oldu? Görebiliyor musun, doktorlar ne söylüyor? Ne kdar kalacakmış bir şey söylüyorlar mı? Haber ver kendinden aklım sende❤️
Senays Hmsrln sagol canim benim bugün ilk defa kucağıma aldım bebeğimi böyle bir mutluluk olamaz şükür solunumu iyi kendi yapabiliyor ama minik olduğu için beslenmeyi hortumla yapıyor şükür onun dışında sıkıntı yok tabi belli bir zaman vermiyorlar dualarını beklerim 🙏🥰
Hmsrln Simsim60 kız yatarak nasıl koyuyorsunuz 😬😂 bravo valla bununda yatarak formülünü bulmuşsunuz 🤣 bende aynen anlattığım gibi yapıyordum. Yatarak koyamazdım ben valla dahada per perişan ederdim ilacı 😁
Hmsrln Senays çok şükür canım yaaa🥰 çıkar yakında Allahın izniyle, emme reflekside tamamlansa sonrasında çıkarırlar herhalde😊 iyi olsunda kalsın biraz hiç bir şey olmaz, çıkacak elbet❤️💪