Senays Simsim60 çok ağlıyordum ama elimde değil biraz olsun toparlamaya çalışıyorum kendimi Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah 🙏
Denz_ @Simsim60 canım ben de serklaj öncesi fitil olacaktı serklaj süresince ve olduktan 4 gün sonra tekrar fitil olarak başladım hiç elime değen bi şey olmadı baya da itiyorum gittiği yere kadar
Hmsrln Senays çok şükür canım yaaa🥰 çıkar yakında Allahın izniyle, emme reflekside tamamlansa sonrasında çıkarırlar herhalde😊 iyi olsunda kalsın biraz hiç bir şey olmaz, çıkacak elbet❤️💪
Hmsrln Simsim60 kız yatarak nasıl koyuyorsunuz 😬😂 bravo valla bununda yatarak formülünü bulmuşsunuz 🤣 bende aynen anlattığım gibi yapıyordum. Yatarak koyamazdım ben valla dahada per perişan ederdim ilacı 😁
Hmsrln Senays Peki sen hala hastanede misin canım? Yoksa eve çıktın mı? Görüş günleri veya saatleri var mı? Emzirmeyi denediler mi mesela?
Senays Hmsrln ben 1 gece kaldim ciktim hergun 11.30da görmeye gidiyorum emme refleksi olmadığı için süt sagip götürüyorum onu bekliyoruz zaten beslenmeyi öğrenmesi için sonrasında odaya çıkaricaklar inşallah bikc günde orda anne bebek uyumu emzirme bunları ogrenicez sonra cikicaz inslalah
Hmsrln Senays Umarım en yakın zamanda derler annesi gelde uyum günleri başlasın diye 😊🥰 az kaldı kavuşacaksın çok şükür💐
Serdem304 Bana neden bildirim gelmiyor yaa😑😑😞😞 ilk zamanlar geliyordu şmdi bakmasam ne konustugnuzu ne sordugunuzu goremicem
Serdem304 Nezii bu uygulama da cok Güzel ama devamli bi yerlerden hata veriyor, misal arama kismina girip konuyu yaziyom apayri bişi çıkıyor
Nezii Serdem304 Evet o konu hakkında bi başlık altında şikayet bildirmiştik ilgilendiklerini söylediler ama düzelme yok aradığım hiç birşeyi bulamıyorum iki kelimeli ise
Simsim60 Bugün hiç saatler geçmiyor gibi…geçen sene bugün kaybettim yavrumu.1 den akşam 6 ya kadar sancı çekip normal doğum yaptım.Hiç gitmiyor gözümün önünden yaşadıklarım🥺Allah ım karnımdaki yavrumu bizlere bağışlar inşallah 🤲🏻
Merve-0535 Simsim60 Amin inşallah canım ❤️🤲🏻 mekanı cennet olsun. Şefaatçi eylesin inşallah Rabbim sizlere. Karnında ki yavrun Umut olsn. Sağlıklı sıhhatli şekilde ve zamanında kucaginda olsun inşallah ❤️🤲🏻. bende 3 gün sonra. Cumartesi günü kızımı doğum yapmıştım. Bana da bu hafta geçmiyor sanki. Cumartesi seninle aynı durumda olacağım. Şimdiden sarıyor sanki stresi 😔😔
Gulumseme Simsim60 o günleri atlatmak çok zor canım bende 2 hafta önce öyleydim hatta o hafta biraz ağrı oldu yine aynı şey olacak diye korktum dün doktorda o haftanı atlattık şükür dedi 25+5 iz daha
Simsim60 Merve-0535 amin canım inşallah🤲🏻Dünden beri aklımdan çıkmıyor..inşallah bu sefer hepimiz vaktinde sağlıcakla kavuşuruz🤲🏻
Merve-0535 Simsim60 haklısın canım. Bende öyleyim 😔 içim huzursuz 😔 Rabb’im yardımcımız olsun inşallah ❤️🤲🏻
papatya56 Bugün doktor kontrolümüz vardı çok şükür her sey yolunda 26+2 haftalıgım dıkısler iyi dedi bebek yukarda dedi boyuna biraz takıldım 23+2 de 30 cm di bugün 32 cm dedi doktorum haftasına göre uyumlu dedi içim rahat etmiyor kilomuzda 852 grm
Aydogdu2 papatya56 sağlıklı olsun yukarida olsun da boya kiloya fazla takılma derim siz eşiniz minyonsaniz minyon bir bebek olabilir
Gly37 papatya56 ayni gidiyoruz sizinle benimde 26+2 en son 3hafta once gittim kg merak ediyorum pzt kontrol bakalim benimki kac cikacak