• DoğumGebelik
  • Allah aşkına ben bu bebeği kanala nasıl sokacagım 😬🤕

Liyuzamom kaç haftalıksınz. Ayyy işe yarayacagına emin olsam akşama kadar durmadan yaparım :) karnımm yukarda top gibi duruyor vala kıpır kıpır hiç inesi yok🤢

Liyuzamom yaa bana neden yiç düşmeyecekmiş gibi geliyor :( başka yaptıgınız bişey oldu mu hissettiniz mi düşerken. Gece mi düşmüş sabah mı ne oldu :)

Ergvn ne zaman düştüğünü bilmiyorum ama akşama doğru fark ettim annemde karnın bi tuhaf aşağıda toplanmış falan dedi ertesi gün daha çok düşmüştü. Ama sabahları midem bulanıyordu normalde bulanmazken. Bana da hiç düşmeyecek gibi geliyordu ama bi anda düştü birde artık gelse 🤷🤷

Ergvn Kanala inmesi için çömelmek en iyisi galiba ya ama doğum başlayınca bile pozisyon alan oluyor

Ergvn bence al karşına konuş bazı çocuklar platesten egzersizden anlamıyo inat ediyolar kendi bildiklerini yapıyolar 😂😂

Sumiire ayyy onu da yapıyorum bak hazır her sey diyorum burası daha rahat gel iyice geril kolunu bacagını aç :D qma yokk 😃

Ergvn Akıllı cocuk olcak demekki bu dünyaya gelince tehlikenin farkında yaşama gayreti ayrı ekmek parası ayrı anasının karnında ekmek plesantadan su keseden yaşıyo keyfi yerinde niye çıkıyım diye düşünüyordum 😂😂

Sumiire demi yaa altı kuru karnı tok sırtı pek yeri sıcak ohh😃😃

Ergvn bol bol merdiven inip çıkın ve squat hareketi yapın 36 haftada bebeğim kanala inmişti ve 37+5 te doğum yaptım normal doğum ☺️
                3 cm açıklıkla yatışım yapılmıştı 🥰