• Gebelik
  • ŞEKER YÜKLEME YÜKSEK GELDİ

Oznurack1 evet canim yüksek diyet e baslamalisin ve Dahiliye ye randevu al sana sabah aksam olxum vericek birde makine alman ixin rapor

Nurmilla benimde 133 çıktı sizce normalmiş yarın sonuçları almaya gtcez ben e nabız dan baktım

@Oznurack1 benm 150cikti bir hafta takip ettik sekerim cikti. 100luk yapmadi doktorum buyuk ihtimal yuksek cikicak

Benimde öyleydi yüksekti dahiliyeye gittim 2 hafta sabah aç karnına kan şekeri ölçümü yaptım. Aynı zamanda da diyet yaptım . Normal seviyeye düştü ama çok aç kaldığım için şimdi diyetisyenden yardım alacağım. Kendinizi bunaltmayin herşey bebeğinizin ve sizin sağlığıniz için . ( Doktorum dediki soyda şeker hastası varsa hamilelikte çıkan şeker engec 15 yıl sonra çıkacak olan diyabet hastaliginin habercisiymis. Dikkatli olun )

Sogancik ama bizde kimse de şeker yok çok şükür anne baba tarafımda dedemlerde babannem anannemlerde ben çıkmaz diye umuyordum nasip inşallah yarın bişey çıkmaz ama iş başa düşünce tabi herşeyi yaparım 🥺

Hanife_ bebeğin kilosu senin kilon ne alemde 58 ile hamile kaldım şuan 67 yim 25 haftalığız kilo da yapıyormuş galiba bebekte 800 gram dedi bugün

Bilincsizbiranne benim dedemde babannemde anannemde şeker yok soyda yok yani ama kısmet bilmiyorum bakalım hayırlısı olsun

Ben de ilk başlarda çıktı daha 7 haftalik da o zamandan beri insülin kullanıyorum çok yüksek degldi ama birden yükselmesi zararlı olabilir diye baslamami söyledi doktor doğuma kadar kullanacam

Oznurack1 ben kilolu hamile kaldım zaten canım çok ta iştahım yoktu 29 a kadar bı buçuk kilo aldım sonra şeker çıkınca 2 kilo verdim ama gerçekten diyet yapıyorum ya ama bebeğe bişey yapamam tanı o 3 hafta önden gidiyor sekery çok etkilemiş dedi Dr

Oznurack1 bemim yakınlarda da hiç yoktu canım. Ama şeker işte öyle bir sey. Hiç ummadığın kişide çıkabiliyor. Ondan bende yoktur demeyip yükleme yaptırmak gerekiyor.😐

Hanife_ ya kıyamam allah korusun yavrunu. Bizimde bi akraba hep çocuklarını 6/7 kg doğurmuş kesin bende de şeker vardı da biz bilmedik diyor. Sezaryan olmuş hepte allah yavrularımızı korusun 🙏🏻

Oznurack1 İnşallah güzel çıkar canım. Şekerin yoktur. Haberdar et bizi💛

Hanife_ doğumdan hemen sonra diyeti bıraktınız mı acaba? Ben çok özledim ekmek makarna yemeyi :(