• Gebelik
  • ŞEKER YÜKLEME YÜKSEK GELDİ

Oznurack1 geçmiş olsun. Benim 50 likte 161 çıktı. Doguma kadar diyet yapmıştım.😐

Sogancik ben diyette yapmak istemiyorum 🥺 kendimi tutamıyorum ki ben hiç alışkın değilim 36 beden biriydim hayatım boyunca asla yediğime içtiğime dikkat etmezdim ☹️ Ama inşallah yarın normal gelirde korktuğum başıma gelmez 😢

Oznurack1 ben de ilk doğumumda ikisini kullandım zaten kan sulandırıcı kullanıyorsan insülini hissetmezsin bile o kan sulandırıcı iğnenin yakması gibi bişey yok zor gerçekten Allah kolaylık versin Allah’tan bu hamileliğimde tek insülin kullanıyorum

Hanife_ anladım illaki acısızdır ama ilaç üstüne ilaç olmasından yoruldum bi de dikkat ederek yemek de çok kötü keyfinin istediğince bişey yiyemiyosun

Oznurack1 Valla canım yüksek çıkarsa yine mecbur yapacaksın ☹️ kolay şey değil. Ama insan bebeği için katlanıyor. Eğer dikkat etmezsen şekerin kalıcı olabilir. O zaman ömür boyu diyet yapmak zorunda kalırsın. Sabırla geçecek hiç anlamıycaksin. Ama inşallah düşük çıkar değerin. Hiçbir gebenin diyet yapmasını istemem.😔

Oznurack1 orası kesin inşallah şekerin çıkmaz ben şuan normal zamankinden daha sıkı bı diyet yapıyorum sade bir kahvaltı öğlede bı kase yoğurt 2 dilim ekmek akşam bı dilim ekmek bı kase çorba ve bunları yediğim halde sinirdayim 150 insulinle Allah kseye vermesin hamilelikte hamile bi insan bunları mı yer ama korku işte yeter ki çıkmasın da diyosun

Oznurack1 evet canim yüksek diyet e baslamalisin ve Dahiliye ye randevu al sana sabah aksam olxum vericek birde makine alman ixin rapor

Nurmilla benimde 133 çıktı sizce normalmiş yarın sonuçları almaya gtcez ben e nabız dan baktım

@Oznurack1 benm 150cikti bir hafta takip ettik sekerim cikti. 100luk yapmadi doktorum buyuk ihtimal yuksek cikicak

Benimde öyleydi yüksekti dahiliyeye gittim 2 hafta sabah aç karnına kan şekeri ölçümü yaptım. Aynı zamanda da diyet yaptım . Normal seviyeye düştü ama çok aç kaldığım için şimdi diyetisyenden yardım alacağım. Kendinizi bunaltmayin herşey bebeğinizin ve sizin sağlığıniz için . ( Doktorum dediki soyda şeker hastası varsa hamilelikte çıkan şeker engec 15 yıl sonra çıkacak olan diyabet hastaliginin habercisiymis. Dikkatli olun )

Sogancik ama bizde kimse de şeker yok çok şükür anne baba tarafımda dedemlerde babannem anannemlerde ben çıkmaz diye umuyordum nasip inşallah yarın bişey çıkmaz ama iş başa düşünce tabi herşeyi yaparım 🥺

Hanife_ bebeğin kilosu senin kilon ne alemde 58 ile hamile kaldım şuan 67 yim 25 haftalığız kilo da yapıyormuş galiba bebekte 800 gram dedi bugün

Bilincsizbiranne benim dedemde babannemde anannemde şeker yok soyda yok yani ama kısmet bilmiyorum bakalım hayırlısı olsun

Ben de ilk başlarda çıktı daha 7 haftalik da o zamandan beri insülin kullanıyorum çok yüksek degldi ama birden yükselmesi zararlı olabilir diye baslamami söyledi doktor doğuma kadar kullanacam