• Gebelik
  • ŞEKER YÜKLEME YÜKSEK GELDİ

Ben de ilk başlarda çıktı daha 7 haftalik da o zamandan beri insülin kullanıyorum çok yüksek degldi ama birden yükselmesi zararlı olabilir diye baslamami söyledi doktor doğuma kadar kullanacam

Oznurack1 ben kilolu hamile kaldım zaten canım çok ta iştahım yoktu 29 a kadar bı buçuk kilo aldım sonra şeker çıkınca 2 kilo verdim ama gerçekten diyet yapıyorum ya ama bebeğe bişey yapamam tanı o 3 hafta önden gidiyor sekery çok etkilemiş dedi Dr

Oznurack1 bemim yakınlarda da hiç yoktu canım. Ama şeker işte öyle bir sey. Hiç ummadığın kişide çıkabiliyor. Ondan bende yoktur demeyip yükleme yaptırmak gerekiyor.😐

Hanife_ ya kıyamam allah korusun yavrunu. Bizimde bi akraba hep çocuklarını 6/7 kg doğurmuş kesin bende de şeker vardı da biz bilmedik diyor. Sezaryan olmuş hepte allah yavrularımızı korusun 🙏🏻

Oznurack1 İnşallah güzel çıkar canım. Şekerin yoktur. Haberdar et bizi💛

Hanife_ doğumdan hemen sonra diyeti bıraktınız mı acaba? Ben çok özledim ekmek makarna yemeyi :(

Oznurack1 içinizi ferah tutun diyet zor ama Allah beterinden saklasın. Ben de 25. Haftadan bu yana yapıyorum diyet. El mahkum. 🤷‍♀️

Zeyzey97 sağolun çok güEl moral veriyorsunuz.. çevremde 50 yüksek olupta 100 de düşük gelen örnekleri var

Oznurack1 moral almaya mi geldiniz… sordunuz söylüyorum ne değişik insanlarsınız gerçekten şaşıyorum yani… kırdığınız kalbin hesabını elbet verirsiniz iyi günler

Zeyzey97 siz benim kalbimi kırmadınız da ben mi sizin kalbinizi kırdım bu konuda değil ama başka bi konuda iyi bişey duymaya çalıştığınızda kötü kalbiyle karşındakini düşünmeyen birine denk gelirseniz sizde o zaman anlarsınız iyi günler..