• Gebelik
  • ŞEKER YÜKLEME YÜKSEK GELDİ

Oznurack1 İnşallah güzel çıkar canım. Şekerin yoktur. Haberdar et bizi💛

Hanife_ doğumdan hemen sonra diyeti bıraktınız mı acaba? Ben çok özledim ekmek makarna yemeyi :(

Oznurack1 içinizi ferah tutun diyet zor ama Allah beterinden saklasın. Ben de 25. Haftadan bu yana yapıyorum diyet. El mahkum. 🤷‍♀️

Zeyzey97 sağolun çok güEl moral veriyorsunuz.. çevremde 50 yüksek olupta 100 de düşük gelen örnekleri var

Oznurack1 moral almaya mi geldiniz… sordunuz söylüyorum ne değişik insanlarsınız gerçekten şaşıyorum yani… kırdığınız kalbin hesabını elbet verirsiniz iyi günler

Zeyzey97 siz benim kalbimi kırmadınız da ben mi sizin kalbinizi kırdım bu konuda değil ama başka bi konuda iyi bişey duymaya çalıştığınızda kötü kalbiyle karşındakini düşünmeyen birine denk gelirseniz sizde o zaman anlarsınız iyi günler..

Oznurack1 153 cıkmıstı bende aşırı meyve yıyodum üstunede su iciyodum halıyle yukseliyomus bu sekılde.canın illakı meyve ısterse yesıl elma ye cnm düşüruyomus sekerı

Oznurack1 ben bu gün 75 lik içtim ve kustum midem almadı normal çıkmış acaba kustum diye mi bizim referans 180 e kadar

Oznurack1 pardonda ben kalp kıracak ne söyledim
                  Ayni şeyleri yasamis biri olarak size söylüyorum
                  Ve bir terk bunu siz yaşamıyorsunuz bilin diye söylüyorum. Tabiki kimse kotu seyler yasasin istemem ama siz kendi sinirinizi öfkenizi başkasından cikariyorsunuz. Ve söylediğim gibi siz sordunuz ben söyledim ve hic kırıcı bir şey soylemedim…….

Ece003 keşke kusmasaydın doktora dedin mi kustuğunu bişey olmaz dedi mi