doganursezmag Canim benim de ters bu bir sorun deil kadinlarn yaklasik yuzde 25inde gorulurmus son derece dogal bir durum dedi. bebegm tup bebek 10.haftaya kdr hep vajinal ultrasonla bakildi doktorum goremiyorm gibi bisey demedi bana bende sormadm demekki oyle bakmasi gerekio diye dusundm.. sonra hep karindan bakiliyo.Normal de sezaryen de olabiliyo.endiselenicek bir durum yok
    mmrv bebeğinin normal olmamasının bi sebebi var mı peki?
    • mmrv bunu yanıtladı.
      Mylife1 Rahimle alakali degil canim bende 5 sene once cikolata kisti vardi ameliyat oldm ameliyattan dolayi da tüplerim kapanmis. Doktor tuplerini açalim normal yolla deneyin olur da olmaz da dedi bende ameliyat olmak istemedim direk tup bebek yaptk cok sukur ilk denemede tuttu.
      😃 😃 😃 İşte herkes farklı :)
      doganursezmag benimde rahmim tersmiş hemen hemen aynı hastalardayız benimde görememişti doktor korkulacak bi durum olmadığını söylemişti ama .. ilerleyen haftalarda benimle durumunu paylaşırsan sevinirim meraktayım çünkü senin gibi bende🙏🏻
        doganursezmag selamlar benimde rahmim ters . Kesinlikle hamileliğe engel değil. Normal Doğuma engel değil. Şöyle düşün bazı insanlar sol elini kullanır bazıları sağ... onun gibi bir durum. Tek problem adet dönemlerimiz biraz fazla sancılı geçebilir. Benimde bebeğimi 2. Aya kadar karından ulturasanda göremediler hep alttan baktılar. Sıkma canını. Gelip geçecek elbet . Rabbim sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin 🙏
          doganursezmag benim Bayram’dan önce 17 sinde kontrolüm bende seni hayırlısıyla bilgilendiririm inşallah🤲
          Birde ben 11. Saatlik yol geldim ozamana randevu bulabildik .. Allah yardımcımız olsun inşallah sağ Salim alırız kucağımıza 🤲
          Bu arada bende 7 haftalığım ..