• DoğumSağlık
  • Hastanede kaldım, çıkamıyorum yardım 😓 - sezaryan sonrasi gaz

Alka teşekkür ederim Allah razı olsun 39du çok şükür ❤️

patilibalik hadi ya 🙈 panik mi yaptınız korktuğunuz için mi öyle diyorsunuz😀 bende korkuyorum gerçi ama normal doğumda yapabilceğimi sanmıyorum hiç

busracmm kireç gibi bişi içip durdum bide fitil uyguluyorlar zaten gaz çıksa lavman yapcaklar ama gazim çıkmıyor benim çıkarmami istiyorlar 🥲

Zehraaaaaaaaaaa hep normal istedim ben ama bebeğim kiloluydu olurda açılma olmazsa spinal olurum bebeğimi görürüm hemen diyordum. Burda okuduğum spinal hikayeleri çok pozitif ve güzeldi. Şuan problem bende mi onu sorguluyorum 😁

patilibalik genelde sezeryandan sonra doktorların bile hastalarına verdiği ilk şey kayısı hoşafı tuhafmış 🥰😂 ben kayınvalideme dedim yap bana diye olur da vermezlerse

patilibalik evet ya bende pozitif hikayeleri görünce aa ne güzelmiş diyorum. Böyle sizin gibi diyenleri de görünce bi korkma geliyor 🙈 strese giriyorum 😀

guly1 ay ne masajlar yapıyorum karnım iyice şişti gören Allah kurtarsın diyor, çok şükür doğurdum diyorum ay ikiz miydi diyolar öyle bi şişlik 😭

patilibalik 😂 olabilir araştır int de sende yine emin olmak istersen ama bir numara yani diyim 🙈😂 kahve falan neredeyse yanında boş 😂 mercimek de süte gaz yapar bebek rahatsız olur diye vermiyorlar ama kayısı hoşafının öyle bir etkisi yok ❤️