patilibalik en son çare lavman yapılması. Bende gazımı çıkaramadım bana fitil verdiler eğer fitil işe yaramasaydı lavman yapicaklardi.
Hastanede kaldım, çıkamıyorum yardım 😓 - sezaryan sonrasi gaz
kiraz_zeynep tamam bide onu deniyim ❤️
mercimeginanne daha çok gaz yapar diye refakatçi yemeği diye verdiler vermediler bana mercimek 😓
Zehraaaaaaaaaaa şey hiç cevaplamiyim bunu benim için travmatikti. 🥲
Kumru_ kayısı izin vermediler 🙄
Alka teşekkür ederim Allah razı olsun 39du çok şükür ❤️
patilibalik hadi ya 🙈 panik mi yaptınız korktuğunuz için mi öyle diyorsunuz😀 bende korkuyorum gerçi ama normal doğumda yapabilceğimi sanmıyorum hiç
patilibalik kayısı üzüm hoşafı bulabilirseniz iyi olur inşallah
busracmm kireç gibi bişi içip durdum bide fitil uyguluyorlar zaten gaz çıksa lavman yapcaklar ama gazim çıkmıyor benim çıkarmami istiyorlar 🥲
Kahve içmeyin Nescafe de kabızlık yapabiliyor kefir için gaz çıkartmada birebir..
patilibalik Aa niye acaba. Burda çok okudum hatta hastane çantasına koyup götüren var planlı sezaryen olanlardan
Zehraaaaaaaaaaa hep normal istedim ben ama bebeğim kiloluydu olurda açılma olmazsa spinal olurum bebeğimi görürüm hemen diyordum. Burda okuduğum spinal hikayeleri çok pozitif ve güzeldi. Şuan problem bende mi onu sorguluyorum 😁
patilibalik karnınıza masaj yaptırın bebeklere yapıldığı gibi umarım çıkarırsınız 🙏
patilibalik genelde sezeryandan sonra doktorların bile hastalarına verdiği ilk şey kayısı hoşafı tuhafmış 🥰😂 ben kayınvalideme dedim yap bana diye olur da vermezlerse
Kumru_ gaz yapar dediler bende şaşırdım 🤷
tosbikveannesii tamam deneyeyim ❤️
Shewolf gizli gizli içsem mi acaba 🤔
patilibalik Hm bilemihorum o zaman..inşallah bilen biri çıkar. Geçmiş olsun 🌸
patilibalik evet ya bende pozitif hikayeleri görünce aa ne güzelmiş diyorum. Böyle sizin gibi diyenleri de görünce bi korkma geliyor 🙈 strese giriyorum 😀
guly1 ay ne masajlar yapıyorum karnım iyice şişti gören Allah kurtarsın diyor, çok şükür doğurdum diyorum ay ikiz miydi diyolar öyle bi şişlik 😭