Arkadaşlar herkese merhaba. 1 Aralık günü kontrole geldim ve maalesef acilen sezeryana alınmak durumunda kaldım. Nstye aç girilmiyor diye kahvaltı etmiştim genel anestezi yapamadılar spinal oldum. Bu saat oldu hala gazim veya tuvaletim çıkmadı karnım git gide şişiyor. Yarın sabah tahliller yapılacak ama şuan tek yapmam gereken gaz çıkarmak. Merdiven inip cikiyorum kat kat. Sürekli yürüyorum hareketler yapıyorum. İcmedigim kahve kalmadı. İlaç alıyorum fitil alıyorum ama yok. Tavsiyelerinizi bekliyorum sabaha kadar bu işi hallettim hallettim yoksa iş çok uzayacak tabii Allah korusun başka bir durum yoksa. 😓
Hastanede kaldım, çıkamıyorum yardım 😓 - sezaryan sonrasi gaz
Kimyon yagi yada çayı alsınlar gaz çıkartir o ben bebeğim için kullandım bazen kendimde içiyordum rahatlatıyor du
patilibalik bn 3. Gün yapabilmiştim o da mercimek çorbası içtimde ötle yaptım 🙈
patilibalik nasıl geçti sezaryanınız acaba korkulacak gibi mi hemen olup bitiyor mu 🥲
patilibalik kayısı suyu hoşafı falan yazmışlardı bir ara burda. Bir deneyin isterseniz.
patilibalik kaçıncı haftandi canım Allah yardımcın olsun
patilibalik en son çare lavman yapılması. Bende gazımı çıkaramadım bana fitil verdiler eğer fitil işe yaramasaydı lavman yapicaklardi.
kiraz_zeynep tamam bide onu deniyim ❤️
mercimeginanne daha çok gaz yapar diye refakatçi yemeği diye verdiler vermediler bana mercimek 😓
Zehraaaaaaaaaaa şey hiç cevaplamiyim bunu benim için travmatikti. 🥲
Kumru_ kayısı izin vermediler 🙄
Alka teşekkür ederim Allah razı olsun 39du çok şükür ❤️
patilibalik hadi ya 🙈 panik mi yaptınız korktuğunuz için mi öyle diyorsunuz😀 bende korkuyorum gerçi ama normal doğumda yapabilceğimi sanmıyorum hiç
patilibalik kayısı üzüm hoşafı bulabilirseniz iyi olur inşallah
busracmm kireç gibi bişi içip durdum bide fitil uyguluyorlar zaten gaz çıksa lavman yapcaklar ama gazim çıkmıyor benim çıkarmami istiyorlar 🥲
Kahve içmeyin Nescafe de kabızlık yapabiliyor kefir için gaz çıkartmada birebir..
patilibalik Aa niye acaba. Burda çok okudum hatta hastane çantasına koyup götüren var planlı sezaryen olanlardan
Zehraaaaaaaaaaa hep normal istedim ben ama bebeğim kiloluydu olurda açılma olmazsa spinal olurum bebeğimi görürüm hemen diyordum. Burda okuduğum spinal hikayeleri çok pozitif ve güzeldi. Şuan problem bende mi onu sorguluyorum 😁
patilibalik karnınıza masaj yaptırın bebeklere yapıldığı gibi umarım çıkarırsınız 🙏
patilibalik genelde sezeryandan sonra doktorların bile hastalarına verdiği ilk şey kayısı hoşafı tuhafmış 🥰😂 ben kayınvalideme dedim yap bana diye olur da vermezlerse