• DoğumSağlık
  • Hastanede kaldım, çıkamıyorum yardım 😓 - sezaryan sonrasi gaz

Bol bol yürüyüş cnm ben hic durmadan sabaha kadar yurumustum

patilibalik kayısı meyve suyu iç ben hastanede gazımı cıkartım ama evde tam bir hafta yapamadım kayısı meyve suyu içtim öyle yaptım eşin kayısı meyve suyu alsın bir tane meyve var oda cok iyi ama hamişlerin canı ister diye yazmadım o cok iyi geldi bide

patilibalik valla ablam iki dogum yaptı ilkinde 5. Gün hastaneden çıkabildi o gazdan dolayı Kimse bişey demedi ona Şunu ye iç diye 2. Dogumu hemen bir bucuk yıl sonra oldu ( bi takım Sebehlerden dolayı ) ve NESCAFE içti Hemen ikinci gün gazı çıktı hatta oda sinirlenmişti kimse demedi ilkinde Kahve iç diye Ama kahve içilmesi gerekmiş dedi

patilibalik Kayısı hoşafı iyi gelecektir ben ilk gün tuvalet ve gaz çıkarmama rağmen iki gece yattım 16. Gün hâlâ karnım şiş gaz çıkarıyorum ama ultrasyon kontrolünde hâlâ gazın var diyorlar yirmi kilodan fazla aldım 13 kilom gitti ama göbek kocaman bebek duruyormuş gibi bu arada bebeğim yoğun bakımda bir dua rica ederim tez zamanda kavusalim artık

@Zehraaaaaaaaaaa korkulacak hiç bir şey yok emin olun 😊 3 buçuk ay oldu doğum yapalı kendi isteğimle spinal sezaryen oldum yarın ol deseler yine olurum. Kesinlikle sizinle alakalı bir durum kendinizi iyi olucam toparlanıcam diye odaklanmanız lazım ilk 3 gün dikişlerim sızladı 1 hafta içinde tamamen toparladım 😊

Ayliss1 bende öyle diyorum kendime. İlk hamileliğimde düşük olmuştu 5 haftalıkken daha Öğrenir öğrenmez ben nasıl doğurucam diye dahabo haftalarda dert sıkıntı yapmıstım kendime. Şimdi hiç öyle bi düşünce gelmiyor aklıma nolcak diyorum hissetmiyorsun zaten illa ki ağrın sızın olacak olur o kdar bide güzel potizif şeyler yazan olunca daha da mutlu oluyorum😀 tam tersi şeylwr okuyunca da insan ister istemez biraz ürküyor tabi 🙈

patilibalik yaa kavuştunuz demek, gözünüz aydın hayırlı olsun 😊 inşallah bir an önce hallolur da çıkarsınız hastaneden. Keşke yardımcı olabilsem ama hiç bi fikrim yok malesef 🙈

patilibalik visne suyunh dene canim. Ben daha dogum yapmadim ama bi arkadasim ben kayisi suyu ictim ama cikartamadim dedi. Visne suyu iyi gelmis ona. Ben giderken kaynatip gidicem. Ama hazir degil ev yapimi. Evde kim varsa ara dondurulmus visne alip kaynatsinlar getirsinler bi dene istersen. Sahsen ben doguma giderken kaynatip goturmeyi dusunuyorum. Allah yardimcin olsun.

patilibalik hosafın ıcındekı tanelerı degıl suyunu icin. Tanesıne ızın vermemıslerdır belkı 🙄 benım ılk sezeryanmda hastane de hosaf için diyolardı