patilibalik evet ya bende pozitif hikayeleri görünce aa ne güzelmiş diyorum. Böyle sizin gibi diyenleri de görünce bi korkma geliyor 🙈 strese giriyorum 😀
Hastanede kaldım, çıkamıyorum yardım 😓 - sezaryan sonrasi gaz
guly1 ay ne masajlar yapıyorum karnım iyice şişti gören Allah kurtarsın diyor, çok şükür doğurdum diyorum ay ikiz miydi diyolar öyle bi şişlik 😭
Kumru_ teşekkür ederim🙋♀️
patilibalik kaysı hoşafı bulabilirsen iç
patilibalik 😂 olabilir araştır int de sende yine emin olmak istersen ama bir numara yani diyim 🙈😂 kahve falan neredeyse yanında boş 😂 mercimek de süte gaz yapar bebek rahatsız olur diye vermiyorlar ama kayısı hoşafının öyle bir etkisi yok ❤️
Zehraaaaaaaaaaa bana bakmayın siz bebeğim taşikardi oldu kakasını yapmış ben panik yapmisimdir. Birde yemek yemistim acil aldılar sakinleştirici vurdular mi bilmiyorum bile tuhaftı yani benimki. Asla korkmayın benim durumum farklı
Cimen1409 tamam valla denicem teşekkür ederim ❤️
Shewolf ay koydum listeye denicem teşekkür ederim ❤️
Kumru_ nescaafeyi narkozu atdındın diye birde baş agtısı olmasın diye canım bende içtim 2 ay önce dogum yaptım Birde Bihter cikolata canım bunlar hem baş agrısını önlüyor hemde vücüt narkozu atması için ben içtim ve hiç gaz sorunum olmadı
patilibalik rica ediyorum geçmiş olsun tekrardan 🥰❤️ Rabbim sağ Salim güzel ömür yazsın ailenize ❤️
Bol bol yürüyüş cnm ben hic durmadan sabaha kadar yurumustum
patilibalik kayısı meyve suyu iç ben hastanede gazımı cıkartım ama evde tam bir hafta yapamadım kayısı meyve suyu içtim öyle yaptım eşin kayısı meyve suyu alsın bir tane meyve var oda cok iyi ama hamişlerin canı ister diye yazmadım o cok iyi geldi bide
patilibalik valla ablam iki dogum yaptı ilkinde 5. Gün hastaneden çıkabildi o gazdan dolayı Kimse bişey demedi ona Şunu ye iç diye 2. Dogumu hemen bir bucuk yıl sonra oldu ( bi takım Sebehlerden dolayı ) ve NESCAFE içti Hemen ikinci gün gazı çıktı hatta oda sinirlenmişti kimse demedi ilkinde Kahve iç diye Ama kahve içilmesi gerekmiş dedi
patilibalik rica ederim inşallah gerek kalmaz çıkar gazın 🤭🤭sende sabah evine gidersin
patilibalik Kayısı hoşafı iyi gelecektir ben ilk gün tuvalet ve gaz çıkarmama rağmen iki gece yattım 16. Gün hâlâ karnım şiş gaz çıkarıyorum ama ultrasyon kontrolünde hâlâ gazın var diyorlar yirmi kilodan fazla aldım 13 kilom gitti ama göbek kocaman bebek duruyormuş gibi bu arada bebeğim yoğun bakımda bir dua rica ederim tez zamanda kavusalim artık
Hilal_bebegi Anladım canım. Bende burda okuyorum hep. Sezaryen olsam çantama koyucaktim bende. Çok şey öğreniyoruz burdan, birbirimizden🌸
patilibalik balık yağı ilacını alttan sokunca çıkarıyo muş deneyin isterseniz
@Zehraaaaaaaaaaa korkulacak hiç bir şey yok emin olun 😊 3 buçuk ay oldu doğum yapalı kendi isteğimle spinal sezaryen oldum yarın ol deseler yine olurum. Kesinlikle sizinle alakalı bir durum kendinizi iyi olucam toparlanıcam diye odaklanmanız lazım ilk 3 gün dikişlerim sızladı 1 hafta içinde tamamen toparladım 😊